надоело каждый вечер стоять в пробке на Суворова. Набросал нижеприведённый текст. Давайте обсудим, подкорректируем, я все подобью и выложу козу по которой все желающие отправят письмо в ГАИ.
Начальнику УДАI ГУМВС України в м. Києві 01030, м.Київ, вул.Хмельницького, 54
ФІО адреса
ЗАЯВА, що до зміни руху по смугам на примиканні вулиці Суворова до площі Слави.
Якщо рухатись вулицею Суворова у напрямку площі Слави перед світлофором, який дозволяє виїзд автотранспорту на площу Слави, встановлено знак 5.16, яких інформує водіїв про дозволені напрямки руху по смугам. А саме, згідно діючого знаку 5.16 дозволяється рух:
- з 1-ої смуги на вулицю Лаврську та алею Героїв Крут; - з 2-ої смуги на вулицю Івана Мазепи; - з 3-ої смуги на вулицю Івана Мазепи.
Враховуючи те, що алея Героїв Крут має чотири смуги руху, дві з яких у напрямку Дніпровського узвозу, та існуючі напрямки руху ускладнюють рух автотранспорту по вулиці Суворова у напрямку Дніпровського узвозу, особливо у вечірні часи (з 17 години до 20 години). Прошу змінити напрямки руху по смугам на примиканні вулиці Суворова до площі Слави на наступні:
- з 1-ої смуги на вулицю Лаврську та алею Героїв Крут; - з 2-ої смуги на алею Героїв Крут та вулицю Івана Мазепи; - з 3-ої смуги на вулицю Івана Мазепи.
Прошу у письмовій відповіді на мою заяву проінформувати мене про прийняте рішення та строки виконання рішення по зміні напрямків руху по смугам на примиканні вулиці Суворова до площі Слави.
1,2,3-я...ИМХО, лучше крайняя правая, левая и т.д. Такое понятие хоть в том же ПДД есть. Или приляпать к заяве фото с Яндекса и пронумеровать, чтобы было понятно.
В ответ на:
Прошу у письмовій відповіді на мою заяву проінформувати мене про прийняте рішення та строки виконання рішення по зміні напрямків руху по смугам на примиканні вулиці Суворова до площі Слави.
А шо если они не примут положительного решения? Тоже отписаться о сроках исполнения Я б добавил "проинформировать в установленные законом сроки" и перед просьбой перечислить ЗУ, на основании которых вообще пишется эта заява.