було ДТП, винуватець втік, його було знайдено, тепер пропонує компенсацію треба рихтувати крило та частково покрасити бампер
винуватець пропонує 1.1К грн як то нарахувало його СТО-3 там де я красився без огляду нарахували 1.5К або 2.5К грн попередній раз за такі пошкодження страхова, а саме МТСБУ, виплатила 3.2К грн - 20%
потрібна допомога великого Олла, а питання таке: в нього СК Еталон, хтось получав відшкодування від неї?
запроси 1500, если не даст , бери через СК.
по Эталону, есть наши камрады там
по моїм відчуттям було так … відслідковую дистанцію при розгоні за сараєм боковим зором помічаю що щось з’явилося праворуч … ігнорую стрибає в мою смугу … припиняю розганятися та сигналю бамс ...
пс. щодо відео нагадаю … реєстратор з таким кутом огляду віддаляє предмети пс.пс. в своїх поясненнях оппонент написав що в нього виникла перешкода в полосі, він почав перестроюватись, а я йому заважав
було ДТП, винуватець втік, його було знайдено, тепер пропонує компенсацію
кто нашел? (ГАИ, самостоятельно или как???) ГАИ на ДТП вызывали (зафиксировали?)
треба рихтувати крило та частково покрасити бампер
насчет денег - скажи "денег не нужно, оплачивай ремонт/покраску" так ты точно не прогадаешь
а питання таке: в нього СК Еталон, хтось получав відшкодування від неї?
в личку написал
кто нашел? (ГАИ, самостоятельно или как???) ГАИ на ДТП вызывали (зафиксировали?)
а як же ... я зупинився викликав даі, зафіксував ДТП даішний відділ розшуку по номерах що я записав знайшов опонента та склав протокол на нього ... справа до суду ще не дійшла
насчет денег - скажи "денег не нужно, оплачивай ремонт/покраску" так ты точно не прогадаешь
то так і є, але сто що вибрав опонент не внушає довіри, а там де я крашусь для нього дорого через це й виникло питання його страхової ...
то так і є, але сто що вибрав опонент не внушає довіри, а там де я крашусь для нього дорого через це й виникло питання його страхової ...
ага, а заправлять машину ему не дорого?
ага, а заправлять машину ему не дорого?
дорого судячи з його слів ... каже що тільки на дачу їздить пс. дякую за допомогу ... сьогодні поспілкувався з Харківською філією СК Еталон пс.пс. все буде добре, я дізнавався (с) ...
все буде добре, я дізнавався (с) ...
ось і завершився ще один етап цієї історії ... доторгувалися, обміняли гроші на розписку наступний етап .... відслідкувати як пройде суд
дякую, за те що допомогли розібратися в ситуаціі to All хай щастить вам на дорозі
по моїм відчуттям було так … відслідковую дистанцію при розгоні за сараєм боковим зором помічаю що щось з’явилося праворуч … ігнорую стрибає в мою смугу … припиняю розганятися та сигналю бамс ...
пс. щодо відео нагадаю … реєстратор з таким кутом огляду віддаляє предмети пс.пс. в своїх поясненнях оппонент написав що в нього виникла перешкода в полосі, він почав перестроюватись, а я йому заважав
И чем закончилось?
когда "клиента" приперли к стенке и объяснили все варианты последствий, в том числе и в денежном выражении, подкрепив слова цитатами из Законодательства, то виновник торжества раскошелился на требуемую сумму