Крім того при собі необхідно мати: - паспорт або документ, що його замінює, з відміткою органу внутрішніх справ про реєстрацію місця проживання; регистрация - обязательная у нас? - картку водія або довідку РЕП ДАІ про підтвердження факту видачі посвідчення водія; сами себе не доверяют? Справку о подтверждении выдачи паспорта им не надо? - оригінал та ксерокопію документів про зміну особистих даних особи (у разі зміни особою П.І.Б., року народження, місця народження тощо); - посвідчення водія; - рішення керівника управління (відділу) Державтоінспекції головних управлінь, управлінь МВС в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі за місцем складання іспитів у РЕП ДАІ про допуск до складення іспитів осіб, місце проживання яких зареєстроване на території інших адміністративно-територіальних одиниць, і довідка з підрозділу Державтоінспекції за місцем реєстрації проживання про непозбавлення права на керування транспортними засобами (у разі складання іспитів поза місцем реєстрації або місцем проживання); с каких пор я обязан это хранить? Это их база, их документы - пусть сами все ищут. - документ, що підтверджує керування транспортним засобом (у разі потреби); почему я должен это доказывать? - дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см; - медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортним засобом відповідної категорії;
Блин собрать хренову тучу справок у гаишников о том, что они не продали тебе права ?
@Vik 27.09.2011 11:59 пишет: Ты чего злой с самого утра?
не, просто новости читал типа таких: Для замены водительского удостоверения в подразделения регистрационно-экзаменационной работы ГАИ РЭО необходимо предоставить паспорт, карточку водителя и медицинскую справку. Сам обмен займет не более 15—30 мин. Такие гаишники, прямо навстречу народу бегут. а на самом деле как всегда
В ответ на: Крім того при собі необхідно мати: - паспорт або документ, що його замінює, з відміткою органу внутрішніх справ про реєстрацію місця проживання; регистрация - обязательная у нас? - картку водія або довідку РЕП ДАІ про підтвердження факту видачі посвідчення водія; сами себе не доверяют? Справку о подтверждении выдачи паспорта им не надо? - оригінал та ксерокопію документів про зміну особистих даних особи (у разі зміни особою П.І.Б., року народження, місця народження тощо); - посвідчення водія; - рішення керівника управління (відділу) Державтоінспекції головних управлінь, управлінь МВС в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі за місцем складання іспитів у РЕП ДАІ про допуск до складення іспитів осіб, місце проживання яких зареєстроване на території інших адміністративно-територіальних одиниць, і довідка з підрозділу Державтоінспекції за місцем реєстрації проживання про непозбавлення права на керування транспортними засобами (у разі складання іспитів поза місцем реєстрації або місцем проживання); с каких пор я обязан это хранить? Это их база, их документы - пусть сами все ищут. - документ, що підтверджує керування транспортним засобом (у разі потреби); почему я должен это доказывать? - дві кольорові фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см; - медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортним засобом відповідної категорії;
Блин собрать хренову тучу справок у гаишников о том, что они не продали тебе права ?
все правильно написано. это собрать грамотно и в минюст телегу. 30 дней на ответ. Где там ДК?
Так откуда список? Если в МРЕВ требуют, то писать письменный запрос на предмет пояснения того, чем они руководствуются, запрашивая такой список документов.
Серафим Калитович 27.09.2011 14:04 пишет: Так откуда список? Если в МРЕВ требуют, то писать письменный запрос на предмет пояснения того, чем они руководствуются, запрашивая такой список документов.
А вот ведь действительно интересно, предположим меня даже не смущает то факт, что необходимо предоставить это все, но где же взять эту самую "Экзаменационную карту" если я сдавал на права фиг знает когда, и тогда мне ее никто не дал, а сам затребовать я ее не догадался (
aswd 28.09.2011 10:10 пишет: А вот ведь действительно интересно, предположим меня даже не смущает то факт, что необходимо предоставить это все, но где же взять эту самую "Экзаменационную карту" если я сдавал на права фиг знает когда, и тогда мне ее никто не дал, а сам затребовать я ее не догадался (
Если обменивать права будешь там-же где и получал первые, то карта не нужна. По крайней мере мне так в нашем МРЭО сказали.
aswd 28.09.2011 10:10 пишет: А вот ведь действительно интересно, предположим меня даже не смущает то факт, что необходимо предоставить это все, но где же взять эту самую "Экзаменационную карту" если я сдавал на права фиг знает когда, и тогда мне ее никто не дал, а сам затребовать я ее не догадался (
Если обменивать права будешь там-же где и получал первые, то карта не нужна. По крайней мере мне так в нашем МРЭО сказали.
а если нет?
справку из загса о свидетельстве о рождении и справку о свидетельстве о браке справку из паспортного о паспорте, справку о прописке, сюда и справку о военном билете справку из налоговой о коде
а справку о экзаменационной карте - почему забыли?
Сегодня получил новые, со сроком действия. Сдал, предъявил, в среду после обеда - паспорт або документ з відміткою органу внутрішніх справ про реєстрацію місця проживання; - картку водія; - посвідчення водія; - одну кольорову фотокартку розміром 3,5 х 4,5 см; - медичну довідку встановленого зразка про придатність до керування транспортним засобом відповідної категорії; В общей сложности 30 минут.
Седодня сдал - посвідчення водія; - две квитанции; В общей сложности 5 минут.