Сабж, сдайте контакты, нужна прихожая, спальня и пару диванов, качество нормальное, цены не заоблачные!
На выходных планирую в Белую Церковь проехать, говорят там хороший выбор и цены ?
Сходи на посмотреть в Дрим-Таун.
Я сам з Білої Церкви, собі купував дитячу і диван в дитячу в Білій церкві, та навіть і кухню замовляв там, там набагато дешевше ніж тут. Тут кухня таких самих розмірів і з такого фасаду нарахували мінімум 19, в Білій з доставкою і зборкою 11,5. Вирішувати тобі. Скажи що саме тебе цікавить, я напишу де що дивитися.
Я сам з Білої Церкви, собі купував дитячу і диван в дитячу в Білій церкві, та навіть і кухню замовляв там, там набагато дешевше ніж тут. Тут кухня таких самих розмірів і з такого фасаду нарахували мінімум 19, в Білій з доставкою і зборкою 11,5. Вирішувати тобі. Скажи що саме тебе цікавить, я напишу де що дивитися.
Давай пиши всем. Мне тоже интересно.....
и мне интересно , присматриваю малой детскую кровать.
Belui88, отлично! значит завтра поеду смотреть ))
Напиши плз магазины и их адресса не местные мы
для всіх: є центральний базар в Білій Церкві, там на самому базарі стоять і виробники і перепродухи (які накручують не так багато, як київські на цій же самій мебелі), там представлений великий вибір меблів+каталоги тощо. Ще є поруч з базаром 18 школа, там на углу (як спускатись до хлібзаводу) роблять дуже класні уголки (в батьків стоїть такий років 8, у всіх родичів також не менше, ціни від 13 і кожа від 20 (класна кожа, Жіночка там продавець-мертвого розговорить і уговорить ) але там ціна нижча ніж якість, рекомендую ) в самому базарі є типу магазин великий там мужик-перепродух робить кухні під замовлення (там замовляв я собі). а взагалі тільки в Білій Церкві зареєстровано більше ніж 200 виробників меблів.+ті хто робить в гаражах. Є ще багато магазинів по дорозі до базару, як спускатись від Торгового Центру "Гермес"...виробників багато за Білою Церквою в (с. Шкарівка), там зразу з траси видно...
Шкафы купе и просто шкафчики там делают под заказ?
на базарі і в магазинах біля базару треба питати. якщо що, то наш камрад займається ще, Рома автосервіс
Займаюсь виготовленням меблів на зомовлення,якщо питання актуальне звертайтесь допоможем.Роботи наші можна побачити на сайті mebleteka.com.ua Наші контакти 2280172 або 0667249596 Діма Ціни в нас низькі якість висока.