Огляд осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, здійснюється в закладах охорони здоров'я не пізніше двох годин з моменту встановлення підстав для його здійснення. Огляд у закладі охорони здоров'я та складення висновку за результатами огляду проводиться в присутності працівника міліції. Кожний випадок огляду осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, у закладі охорони здоров'я реєструється в порядку, визначеному спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади в галузі охорони здоров'я.
Огляд особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, проведений з порушенням вимог цієї статті, вважається недійсним.
Огляд осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, здійснюється в закладах охорони здоров'я не пізніше двох годин з моменту встановлення підстав для його здійснення. Огляд у закладі охорони здоров'я та складення висновку за результатами огляду проводиться в присутності працівника міліції. Кожний випадок огляду осіб на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, у закладі охорони здоров'я реєструється в порядку, визначеному спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади в галузі охорони здоров'я.
Огляд особи на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують її увагу та швидкість реакції, проведений з порушенням вимог цієї статті, вважається недійсним.
я ничего не понял с этого. И что? если я поеду в течении двух часов в свою поликлинику, то это не правильно будет. Я и в свою должен ехать с гаем? или как? В моей поликлинике меня проверят 100%.
Я понимаю так, что если будет экспертиза, где в присутствии мента тебя признали пьяным и вторая, где без мента тебя признали трезвым - то результаты второй во внимание не примут
Хорошая тема. Хотелось бы узнать где в киеве можно сдеать независимую. И ночью в том числе. Может у кого есть адреса дневных и круглосуточных наркологов, которые делают независимую экспертизу ( обязаны сделать) независимо дал ли гаишник добро.
я извинтиляюсь а чего токо 2 часа дают они что головой стукнулись, тут в пробке на такси можно застрять и не успеть или допустим в село ехал по дороге, мусора подосрали в селе каком-то, а до экспертизы альтернативной в город ближайший ехать часа 3 или больше и что пиши пропало..?
Сделали что б менты обязаны были везти по требованию клиента сами на альтернативную экспертизу указанную клиентом и если не успели за 2 часа то их проблемы, значит протокол аннулируется автоматом.
Schumi7 26.10.2011 18:47 пишет: я извинтиляюсь а чего токо 2 часа дают они что головой стукнулись, тут в пробке на такси можно застрять и не успеть или допустим в село ехал по дороге, мусора подосрали в селе каком-то, а до экспертизы альтернативной в город ближайший ехать часа 3 или больше и что пиши пропало..?
Schumi7 26.10.2011 18:47 пишет: я извинтиляюсь а чего токо 2 часа дают они что головой стукнулись...
Это, брат, медисина называецца - за два часа прикинь на сколько уровень алкоголя в крови падает. Или по-твоему можно и через пару суток подъехать "проверицца"?