А собственно шо непонятно? Ясно же видно - порешали на месте, без протокола Мент с довольной рожей
А собственно шо непонятно? Ясно же видно - порешали на месте, без протокола Мент с довольной рожей
мене здивувало що він навіть не сіпнувся свідка та на реєстратор ... повсякденність
мене здивувало що він навіть не сіпнувся свідка та на реєстратор ... повсякденність
Свідка чого? Шо засвідчити можете? Інспектор перевірив документи і відпустив водія. Чи там видно факт передачі грошей?
Свідка чого? Шо засвідчити можете? Інспектор перевірив документи і відпустив водія. Чи там видно факт передачі грошей?
та і реєстратор, то вже не доказ у кримінальних справах
отож і я про це: не видно, а моглоби бути видно ... навіть за це не переймаються
це тобі кнопкодави розтлумачили? це ситуативна зйомка, а не проведення ОРД ... так шо є варіанти
так в ментовке и в гаи взятки берут все, а всех не выгонишь и не посадишь если он пакует тормозки (долю) каждую неделю начальнику наверх, то чего ему бояться
пысы: с ними на эту тему сейчас уже можно спокойно разговаривать, практически не стесняясь, "аргументированно" могут тебе доказать, шо то его дополнительный честный зароботок
це тобі кнопкодави розтлумачили? це ситуативна зйомка, а не проведення ОРД ... так шо є варіанти
з виділенним погоджуюсь. таки можуть бути доказом у крим.справих випадково зафіксовані фізичними особами фактичні дані як би там не було, але все одно там нічого не видно. водійське посвідчення він дістав, наприклад, бо годину назад вже зупиняли і він його з портмоне переклав у задню кишеню. так шо ти собі все напридумував п.с.: шо за "кнопкодави"?
з виділенним погоджуюсь. таки можуть бути доказом у крим.справих випадково зафіксовані фізичними особами фактичні дані як би там не було, але все одно там нічого не видно. водійське посвідчення він дістав, наприклад, бо годину назад вже зупиняли і він його з портмоне переклав у задню кишеню. так шо ти собі все напридумував п.с.: шо за "кнопкодави"?
так і є ... нічого толком не видно пс. розяснення що реєстратори не в темі я чув в коментах від депутатів = кнопкодавів
На палець на 1-му відео, який означає "молодець" гаїйшик відреагував як молодець
я думаю он понял что водитель имеет в веду. А что обо*рался гаишник это точно)))
я думаю он понял что водитель имеет в веду. А что обо*рался гаишник это точно)))
Так а чего бояться-то? Или ТС видео в прокуратуру заслал? Нет же - моя хата скраю, меня не трогают - и я не буду трогать; ну и на выходе маємо те, що маємо - плюс форумчики с жалобами на окружающую действительность.
странно обычно гаеныши "берут" только в патрульных авто
Берут и так, чо. Ну махать купюрами конечно не нужно.