припідніму темку потрібен пасажирський "пиріжок" свіжик років (від 2007-2008 років) обовязково дизель дивлюсь на нові фіат добло та рено кенго, що із них краще? фольц каді подобається, але також радять придивитись до форт конект з 2007 року буду вдячний за відгуки реальних користувачів
Для себе знайшов цікавими такі модифікації: Volkswagen Caddy ІІІ в рестайлі 2007 чи 2010 років Ford Transit Connect з 2007 року Opel Combo D з 2011 року, попередній не подобається Peugeot Partner II з 2008 року, перший не подобається Fiat Doblò ІІ з 2010 року, хоча перший в рестайлі з 2004 теж не погано виглядає, можна як варіант Citroën Berlingo II з 2008 року, хоче перший в рестайлі з 2005 року теж не погано виглядає, можна як варіант Renault Kangoo II з 2008 року, перший не подобається
Що можете сказати про вище перелічені авто? На що пріорітетніше дивитись, а на що краще не дивитись? Бажано з аргументами) Основна концепція визначитись: Німеччина (Польща) - Volkswagen Caddy, Opel Combo; Америка - Ford Transit Connect; Франція - Renault Kangoo, Citroën Berlingo, Peugeot Partner; чи Італія - Fiat Doblò
Якщо про Німеччину та Америку якусь уяву маю, то як себе ведуть сучасні (за моїм списком) Італія та Франція абсолютно нічого не знаю.
Коли запитував на що дивитись, то мав на увазі виробника. На що дивитись по стану то вже друга справа)
Особливо цікавить Renault Kangoo II з дизелем 1.5 Чи якщо розглядати між фанцузом та італійцем, то краще дивитись на , то краще вже дивитись на Fiat Doblo?
ali-baba 10.01.2013 00:43 пишет: Для себе знайшов цікавими такі модифікації: Volkswagen Caddy ІІІ в рестайлі 2007 чи 2010 років Ford Transit Connect з 2007 року Opel Combo D з 2011 року, попередній не подобається Peugeot Partner II з 2008 року, перший не подобається Fiat Doblò ІІ з 2010 року, хоча перший в рестайлі з 2004 теж не погано виглядає, можна як варіант Citroën Berlingo II з 2008 року, хоче перший в рестайлі з 2005 року теж не погано виглядає, можна як варіант Renault Kangoo II з 2008 року, перший не подобається
Що можете сказати про вище перелічені авто? На що пріорітетніше дивитись, а на що краще не дивитись? Бажано з аргументами) Основна концепція визначитись: Німеччина (Польща) - Volkswagen Caddy, Opel Combo; Америка - Ford Transit Connect; Франція - Renault Kangoo, Citroën Berlingo, Peugeot Partner; чи Італія - Fiat Doblò
Якщо про Німеччину та Америку якусь уяву маю, то як себе ведуть сучасні (за моїм списком) Італія та Франція абсолютно нічого не знаю.
Мой Ходовик ТМ грит, что Кадди в этом сегменте - вне конкуренции как и по цене
Бачив, мене це авто дуже зацікавило, але там якраз той двигун 1.5 з турбіною, по якому найбільше питань в плані надійності, складності та дороговизни ремонту. Зараз моніторю варіант пригону під замовлення з Німеччини вантажного Каддіка, щоб самому перероблювати у пасажира.
Чому вибору нема?) У цього ж кенго є 6 модифікацій двигуна 1.5 від 50 до 80 кВт. Якщо не помиляюсь, то саме на 50 кВт не турбо. Якщо особливо не дивитись на бюджет, то мій вибір був би однозначно на VW Caddy 4Motion 1.9 TD (це дійсно надійний двигун) в рестайлі від 2010 року, але тут прайс виходить далеко зв 20 у.е. 2008 рік на повному приводі можна на межі поместитись в 20 у.е. Ну а звичайний монопривід таких років буде близько 15-16 у.е. Це я говорю про варіант привезти під замовлення свіжу машинку в гарному стані з оригінальним пробігом до 150 тис та сервісним обслуговуванням і вже у нас під себе переробити у пасажира.
ali-baba 11.01.2013 02:25 пишет: Чому вибору нема?) У цього ж кенго є 6 модифікацій двигуна 1.5 від 50 до 80 кВт. Якщо не помиляюсь, то саме на 50 кВт не турбо.