подскажите плз: на данный момент владею/управляю автомобилем снятым с учета для реализации сроку мне дали для реализации 2 месяца
планирую проездить на нем до весны т.е. 3-4 месяца потом 99,9% - продать!!!
ставить на учет нет желания
ЧТО МНЕ БУДЕТ???
1) когда я приду его продавать 2) когда меня остановят с просроченным техпаспортом 3) еще один момент - некоторые страховые не дают осаго более чем на 2 мес мне но этот вопрос думаю потом решу
вижу часто людей которые ездят на транзитах по полгода - как они поступают?
DeeJay G 05.12.2011 16:49 пишет: 1) когда я приду его продавать 2) когда меня остановят с просроченным техпаспортом
В обоих случаях одно и то же. Обрати внимание на что будет если поймают второй раз:
Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим, -
тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною шостою цієї статті, -
тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.
DeeJay G 05.12.2011 16:49 пишет: вижу часто людей которые ездят на транзитах по полгода - как они поступают?
Вероятно, продлевают транзитные номера раз в два месяца. Ну и есть еще типы, которым вааще никакие доки и номера не нужны - одни отстреливают всех встреченых гаишников, вторые ксивы им тычут, третьих все и так знают. Говорят также что можно вместо доков пару сотен гривен всем подряд гаишникам совать.