сусідньої машини вже не було ... краска з бампера валяється на землі поруч
які будуть версії події ... по фото пошкоджень що можна сказати?
пс. домовився зустрітися з власником сусіднього авто ...
прийшов на стоянку та побачив ...
сусідньої машини вже не було ... краска з бампера валяється на землі поруч
які будуть версії події ... по фото пошкоджень що можна сказати?
пс. домовився зустрітися з власником сусіднього авто ...
Выворачивал и зацепил. Что тут не понятного то? У меня все машины с таким отметинами. Забил на них.
Выворачивал и зацепил. Что тут не понятного то? У меня все машины с таким отметинами. Забил на них.
я теж так вважаю, але дехто сумнівається ... от і вирішив спитати Великого Олла
следы на бампере там в две стороны , а не в одну. такое ощущение что в тебя кто-то задом въехал, а не боком царапал.
коли повернулось сусід що праворуч від мене, то побачив це ... задне ліве колесо сусіда
щодо розташування ... стоянка з постійними місцями, виїзд ліворуч від мене, два сусідніх авто: моє ліворуч - пошкоджено праворуч передній бампер з двох боків (з боку та с переду) сусідське праворуч - пошкоджено з ліва задне крило, але власник каже що то стара подряпина у мене на бампері щось червоніє в подряпині... все інше слід від колеса
Вызывай ГАИ,это элементарно определяется.
Если по высоте подходит - то 99% он. Но я б все равно забил.. Доказать, если он упрется не реально, а нервов много..
+1, вот только хоть какие то свидетели должны быть.
Если стоянка с журналом въездов-выездов - ИМХО будет не хуже свидетелей.
ПыСЫ В качестве утешения ТС - а ведь могло быть и так
ПыСЫ В качестве утешения ТС - а ведь могло быть и так
На первой фотке в разрыве краске справа виден кусок красной краски, ГАИ хватит, можешь смело вызывать.
Если по высоте подходит - то 99% он. Но я б все равно забил.. Доказать, если он упрется не реально, а нервов много..
я теж так вважаю, тому забивати не буду щодо нервыв ... я нервувався тыльки першы три випадки, тепер по накатаному
На первой фотке в разрыве краске справа виден кусок красной краски, ГАИ хватит, можешь смело вызывать.
Угу.А на колесном диске ТС может куски своей найти.
поки що пробую домовитись ... власник наче зізнався, а потім подивився рахунок та пригорюнився даі по гарячих слідах не викликав, виклечу якщо не зможемо домовитись ...
журналу нема, а от охорона засвідчить про постійні місця та наявність авто
та я теж так подумав, але на сусіднбому авто не знайшов місце звідки це можливо то з протектора завалилося ... видно що авто по червоній цеглі каталося
Угу.А на колесном диске ТС может куски своей найти.
дякую, не помітив одразу ... придивився на фото є місце де пошкрябано диск хоча, таку саме відмітку й бордюром можна було поставити ...
уж не та ли это сторона по которой у тебя "спешкун" притерся? если та - то машину к батюшке - посвятить
если та - то машину к батюшке - посвятить
ишо? поможет? или краска будет легче ложиться?
уж не та ли это сторона по которой у тебя "спешкун" притерся? если та - то машину к батюшке - посвятить
ага той самий бік ... тільки машина інша щодо батюшки ... попередній власник вже посвятив: якось знайшов сертифікат під сонцезахисним козирьком
того дня я встановлював на цю машину інтерфейс для айпода ... на СТО перестрів маляра: поздоровкався та пошуткував що давненько не заглядував
если та - то машину к батюшке - посвятить
ишо? поможет? или краска будет легче ложиться?
типа, аура исправится
а по теме - м.б. есть смысл поклеить резиновые молдинги на бампер? (но это уже весной)
то что сосед не отморозился - хорошо, м.б. успеет сделать маляру подарок на Н.Г.
Год назад аналогичная ситуация была, так нашел виновника по горячим следам(рисунку протектора на снегу). И гайцев сразу же вызвал на место происшествия, что вполне оправдалось, хотя потом пришлось к следаку побегать но в итоге порешали полюбовно.
то что сосед не отморозился - хорошо, м.б. успеет сделать маляру подарок на Н.Г.
А можэ и забъёт. Вот меня добрый человек Воложя (номера КХ ) выставил на рихтовку крыла и покраску бампера, и даже тилипончик оставил под дворником и шо? Месяц прошол - нифига.
В следующий раз точно ГАИ вызову, пофиг - оставил тилипончик/не оставил.
А можэ и забъёт...
та нормальна в мене сусідка сьогодні отримав гроші та записався на покраску ... на наступний рік