Пытаюсь просчитать расходы по поездке в Закопане и застопорился! Заранее сенкс!
Сань, не мучай голову. Считай один евр за литр, с ашипкой + 5%. Шо тибе те 500 центов на 100 литрах
На сайте Золотого Гепарда обновляется инфо..По Германии и Польше в т.ч .Они тип там сотрудничают с несколькими АЗС
!
В Эвропе эта тема популярная, только наши банки и наши кредитки не популярны.Могут быть грабли с транзакцией.
В Эвропе эта тема популярная, только наши банки и наши кредитки не популярны.Могут быть грабли с транзакцией.
У меня никогда не было вопросов! Проверял в четырех странах и Европы и Азии.
Ни вапрос, ваще...
!
В августе была в р-не $1 (95-й), карточки принимались без проблем!
С уважением
Сергей
Сам собираюсь ехать 30.12.04 в Закопане. 15.11.04 был в Мюнхене цена была 1,10е/л95 я думаю в Польше та же цена.
Станом на сьогодні рано - 3.60~3.80 zl/літр. Залежить від заправки. Найдешевше Shell, найдорожче норвезький Statoil і польський державний (!) Orlen. На південних околицях Польщі хвалили словацький Slovnaft, але особисто не пробував. За останній місяць суттєво впали разом з цінами на нафту, бо було під 4.
!
1
В обміннику $: 3.05/3.20, EUR: 4.10/4.20. Офіційний курс $: 3.12, EUR: 4.15 Коли останній раз брав в банкоматі то за 500грн. = 300zl.
не знаю как сейчас, но летом наблюдал вот эту картину... не думаю что что то изменилось
4,4зл. по моему. А курс 16.12.04г. - 1зл = 3,09дол
Я особисто не їздив, бо як правило на Варшаву рулю, але знайомі їздили - лишились дуже задоволені. Кажуть черги бувають рідко, бо контроль тільки один. А черги як правило виникають від розсинхронізації роботи українського і польського терміналів. Тиждень тому Краківець коштував 150грн і 4 години нервів Щодо доріг - ну зі Львова до Самбора ще не гори, думаю буде середньо-українська дорога. А по Польщі - все ок. Нормальна зимова резина і до закопаного доїдеш. Тільки от постарайся не попасти 29-30-31 грудня на дорогу Краків-Закопане - практично гарантовано будеш годинку-дві-три стояти.