Планую завтра 200-250 км. по Варшавській трасі (Виїзд - в 07-08 ранку). Цікавлять відгуки від людей, які по ній їздили сьогодні. Її чистять? Лід є? Який рекомендований швидкісний режим (Планую 80 км/год)?
ехали неделю назад когда первый основной киевский снег выпал.Чистят,но...но толку от той одной машины.Но не смертельно.100-120 можно было ехать,обгонять тихоходов только неудобно (а их там ой как много было,особенно ближе к Киеву.Да,я понимаю что непогода т.д.но ехать на паджеро и тушканчиках 40 км по трассе ),кидает когда колею переезжаешь
Планую завтра 200-250 км. по Варшавській трасі (Виїзд - в 07-08 ранку). Цікавлять відгуки від людей, які по ній їздили сьогодні. Її чистять? Лід є? Який рекомендований швидкісний режим (Планую 80 км/год)?
Ехал вчера ближе к полуночи. Никто ничего не чистил, колея в сторону Киева была более пробита, нежели обратно. Сначала тошнил за фурой, потом оборзел и обогнал - ничего особо страшного, если без нервов. На что обратил внимание - в колее вроде бы обычный асфальт, а на самом деле дюже скользко, если тормозить отчаянно или гашетку в пол продавить. До 100 разгонялся, дальше что-то не хотелось.
-->
Приєднуюсь до питань, щоправда більше цікавить наскільки добре чистять прилеглі до Варшарвки другорядні дороги. Наприклад, Бородянка-Феневичі.
везде
везде
Дякую, лаконічно та цілком достатньо, щоб не пустити туди зараз блондинку на "недоприводе". Сподіваюся, що до вихідних трохи прочиститься.
Приєднуюсь до питань, щоправда більше цікавить наскільки добре чистять прилеглі до Варшарвки другорядні дороги. Наприклад, Бородянка-Феневичі.
пагадити.. вот как раз этот участок и не вызывает проблем. если что - я тута живу..
пагадити.. вот как раз этот участок и не вызывает проблем. если что - я тута живу..
Який саме шмат дороги без проблем? Бородянка-Київ (в чому я не сумніваюся), чи Бородянка-Феневичі (мене власне цікавить тільки її половина до Шибеного).
чи Бородянка-Феневичі (мене власне цікавить тільки її половина до Шибеного).
Маленький звітик. Авто - Шкода Фабія 1.2 Дата 24/01
Маршрут Київ-Олевськ (07-00 - 10 -00) Стан дороги: нечищена, колійна. Тобто можна їхати 80-120, просто обгони здійснювати важко через колії, льоду немає, колеса їдуть по мокрій дорозі без снігу. Автотранспорту дуже мало. Їхав близько 100 км/год.
Олевськ - Київ (13-00 - 16-00) Дорога чиста, без снігу (або дуже мало), без льоду. Їхав 90-100, але при бажанні можна було і явно пошвидше. Обгони фур - взагалі без проблем. Автотранспорту дуже мало до Бородянки-Бучі. Настрій зіпсуло ДТП перед Немішаєвим - якийсь гонзалес стукнувся справа в дерево, причому машина була в лісі якби переїхана катком (або його в дерево вдарило боком/дахом, або це МНС попрацювало, швидше перший варіант).
По всьому маршруту реально тотальний сніг на дорозі лежав тільки в самій Бородянці
вчера из Киева в Бородянку в 14.00 обратно в 16.00 дорога просто мокрая нормальная дорога по дороге обратно тоже видели это ДТП (как раз после Бородянки возле шашлычной Кордон) машина там в хлам, сначала думала что кверху колесами, оказалось то крыша... наверное шел на обгон и цепонул встречную обочину улетел в лес как раз во время оформления ДТП трактор начал аж до земли вычищать эту обочину вот так вот, а напишут что все было чисто сухо и комфортно
Проїхався сьогодні ранком до Бородянки і назад (9-13). Дорога краща, ніж я уявляв. Варшавка чиста, суха і комфортна окрім узбіччя. Шмат, що цікавив мене від Бородянки до Щибеного чищений, але не до кінця, під час не частих зустрічних роз'їздів іноді треба вилазити з колії на кригу.