та то он его с Саксаганским перепутал. Я их тоже все время путаю...
Саксаганский немножко больше писатель, факт
Тю, а шо тут такова? Червона Русь — історична назва Галичини, ..
Ви це знаєте....я це знаю..., а от Вовчик-снайпер, наприклад може карту Імперії перемалювати!
..шляхтич червоноруський..
Обережніше , друже. Подібне словосполучення здатне викликати рак мозку у деяких форумних персонажів.
Тю, а шо тут такова? Червона Русь — історична назва Галичини, вживана в писемних джерелах, переважно польських, у XVI — XVIII століттях для визначення колишнього Галицького князівства (за адміністративним поділом у XV — XVIII століттях — Руське і Белзьке воєводства Польського королівства). Інколи цю назву поширювано і на східні українські землі.
C этого момента тему пора переносить в палитичку
Тю, а шо тут такова? Червона Русь — історична назва Галичини, ..
Ви це знаєте....я це знаю..., а от Вовчик-снайпер, наприклад може карту Імперії перемалювати!
Буває. В дитячих садках та школах також малюють.. в супермаркетах, податкових, тощо бачив їх малюнки.
Обережніше , друже. Подібне словосполучення здатне викликати рак мозку у деяких форумних персонажів.
Тю, а шо тут такова? Червона Русь — історична назва Галичини, вживана в писемних джерелах, переважно польських, у XVI — XVIII століттях для визначення колишнього Галицького князівства (за адміністративним поділом у XV — XVIII століттях — Руське і Белзьке воєводства Польського королівства). Інколи цю назву поширювано і на східні українські землі.
C этого момента тему пора переносить в палитичку
учитывая что опонент был на прадо, и вусо это донецкая компания.
хех.. вчера свалил с Игоревской в 18,15.. то есть вовремя сбежал..
Буває. В дитячих садках та школах також малюють.. в супермаркетах, податкових, тощо бачив їх малюнки.
А пам'ятники їх чого варті!?
та то он его с Саксаганским перепутал. Я их тоже все время путаю...
Саксаганский немножко больше писатель, факт
А Станиславский, надо полагать, физик?
Саксаганский - это дрессировщик. Или борец? Но точно не театральный актер