в 8 ранку пролетів наскрізь через правий берег і не дуже тормозив. куда всі ділись? хоча підозра є бо крім мене мало хто з території виїхав. нечищений сніг за ніч під дощем при +2 не розтанув сильно але води натягнув як губка. де вчора був льодосніг сьогодні стало практично аналог болото-желе. без спецфіч виїхати дуже проблематично. напевне і заїхати також. зате асфальт чистенький.
ну хз може через затримки з виїздом на мому маршруті час пік на пів години змістився плюс може те що по мому маршруту стандарна міграція частного сектору колокиївного. але факт що дитина на пів години раніше в школу попала при тому самому часі старту - він має місце бути. це вам не 5-10 хвилин по київських мірках. дитина навіть на пів дороги так багатозначно сказанула "якесь сьогодні місто постапокалістичне"
Тоже заметил пустоту на дороге. Есть предположение что некоторые вчера выпивали - сегодня не сели за руль. А некоторые сегодня собрались - и поехали на общественном.
Nymad 24.02.2012 09:16 пишет: Я вот вчера машину на работе оставил, сёдни с утра ознакамливался с миром метрополитена. Кстати, в метрах тож особо не толкались.
catkoua 24.02.2012 08:26 пишет: в 8 ранку ... куда всі ділись?
Я, кажется, знаю где все были в это время: они все собрались на участке ул. Мельникова от Хохловых до Пугачева Пробень сегодня утром там была хуже чем в некоторые будни.
Соломенка в сторону Севастопольской, Севастопольская по кругу + Н. Ополчения пол часа назад практически стояли... Тоже самое бул Т. Шевчерка до центра.
Тоже заметил пустоватость на дорогах. Если в 9 по московскому на правый еще была тянучка, то далее я до 11ч легко проехался по Лукяновке, Подолу, Дорогожичам, Отрадном. В 16ч вот правда была тянучка с Петровки на Трою, видимо уже все по просыхали.