Кіріл привіт! Камаро чудовий, у мене також такий є від Unique Replicas, лише червоного чи то помаранчевого кольору, не пам'ятаю Як, доречі, якість цієї моделі від Johnny Lightning, щось цікаве є у них? Також споглядав на їх продукцію, але поки не вирішив щось придбати, вагаюсь ))
Дима,ну что сказать про качество этих моделей,эта та же самая маиста,или велли,не у всех открываются двери,только капот,у некоторых железное дно что пагубно влияет на подвеску,и колёса со временем могут разъехаться,но детализация гараздо лучше чем у выше перечисленных моделей,скажем так,брать можно,даже нужно,я по возможности когда они попадаются и цена не тяготит то беру.
движок
...............
днище
Ну, підкапотний простір непоганий, не ідеал звісно, але може бути ) Салон, виходячи з фото, ніякий. Ні в якому разі не хочу образити колекціонерів що орієнтуються на буджетних виробників, це особисто моя думка. Одне у них добре, як на мене, так це збереження вірних пропорція кузова авто, хоча моделей дановго виробника у мене і немає, але виходячи з фото Кіріла та Ebay, пропорції збережені і модль впізнається дуже добре. Щодо масштабу, чи є він саме 1/24, так це необхідно зі штангенциркулем усе переміряти і вирахувати, тоді і стане зрозуміло усе з ним. Найбільше серед усіх їх моделей, маю на увазі моделей Johnny lightning, мені подобається Plymouth Superbird 1970, ось і думаю, брати чи не брати його, як першу модель від цього виробника та й заодно і ознайоитись з їхньою продукцією. Фото додаю, взято з Ebay. з.і. Кіріл, що у тебе ще є від них?
Cadillac Eldorado 1953 - Franklin Mint
Ілья, ти вирішив серйозно взятись за ФМ та ДМ? Cadillac файний, по якості виконання дуже схожий на попереднього Ford Mustang, особливо це стосується їхніх салонів.
Да нет, это все сто лет назад куплено просто не фоткалось. Сейчас есть немного времени вот и фотаю
Дима помнишь я выкладывал розовую баракуду и плимут дастер,то тоже джони лайтнинг если есть возможность,то бери супер би,он реально хорош