Друзі. Можливо хтось найближчим часом їздив у Яремчу - підскажіть як краще проїхати. 1. Стрий - Долина - Креховичі - Рожнятів - Красне - Росільна - Надвірна - Яремче 2. Стрий - Долина - Ів. - Франківськ - Надвірна - Яремче 3. Стрий - Долина - Ів. - Франківськ - Богородчани - Надвірна - Яремче 4. Можливо існує ще якийсь варіант. Я звичайно розумію, що в нас весняні дороги ні до чого проте їхати треба. Найбільше цікавить варіант №1 (в обїзд - Ів - Франківська) Всім буду вдячний за допомогу.
Про перший варіант забудь взагалі, там після Рожнятова дорог немає. Найкращий і найшвидший варіант н.3. Навколо І-Ф їдеш по об'їздній, в місто не треба.
ramirus 11.03.2012 13:03 пишет: Друзі. Можливо хтось найближчим часом їздив у Яремчу - підскажіть як краще проїхати. 1. Стрий - Долина - Креховичі - Рожнятів - Красне - Росільна - Надвірна - Яремче 2. Стрий - Долина - Ів. - Франківськ - Надвірна - Яремче 3. Стрий - Долина - Ів. - Франківськ - Богородчани - Надвірна - Яремче 4. Можливо існує ще якийсь варіант. Я звичайно розумію, що в нас весняні дороги ні до чого проте їхати треба. Найбільше цікавить варіант №1 (в обїзд - Ів - Франківська) Всім буду вдячний за допомогу.
Вариант 2, остальные труднопроезжабельны, особенно п.1