Gfer 29.03.2012 23:01 пишет: Короче ситуация такая.! Решил купить себе подержанные жигули! Подвернулся вариант, который нашёл знакомый мой 2105 за 10к.. Попросил его со мной сьездить посмотреть, вообще в машинах не шарил, он её детально смотрел под низ залазил, сказал что она поварена, а так вроде все более менее норм.
ну так дивились же разом і ти сам на власні очі, навіщо тоді писати "вид убитый!". чи при фонарях поночі дивились?
В ответ на: стали проверять номера. на угон норм( знакомые в мрео сказали чтобы проверить нет ли коррозии на номерах т.к могут быть проблемы) Номер кузова нашли сразу, а вот номер двигателя не могли найти, смотрели на крышку двигателя.
як це не змогли ном двигла? у Жигулів, наскільки я пам’ятаю, він на помітній полиці, приливу на двиглі і ніде інакше. навіщо було кришки розглядати? і коли менти не знайшли номери двиг, то якого біса було купувати?
В ответ на: Потом выяснилось что номера двигателя не совпадают с тех. паспортом. двигатель стоит от ваз 2103!
так що, потім знайшли номери двигла, де вони були? ну і на 2105 "троєчне" двигло норм, але таки номери з ТП мають співпадати.
В ответ на: А машина оказалась убитая напрочь! Ходовка вся убитая! двиг убитый, слабая компрессия, пороги гнилые, вид убитый! электрика допотопная. короче меня кинули зжестко.!
як ти дивився, так тебе і кинули, тут пєняти не треба на когось.
В ответ на: поехали оформили доверенность с генералки!
стривай, які такі довіреності-генералки, це коли було?
що робити? продати на запчастини таке "щастя"
ПС. Був у мене Ескорт з вже неремонтопридатним карбюраторним 1.3, захотів я йому 1,6 16 кл інжектор поставити. Купив на розборці двиг зі всіма причендалами. Почав дізнаватись, як замінити, щоб в ТП був вписаний. Через всілякі там НДІ довго і невідомо як. Вирішилось прямо у МРЕО, приїхав дізнатись про процедуру оформлення, а поїхав через годину з новим ТП і вписаним туди новим двигуном. ну заплатив "благодійний внесок" на місці.
Тобі купувати та міняти двиг сенсу немає - основна вартість авто це кузов. якщо він нікчемний, то ніякий двигун вже не допоможе. На запчастини!!