на 5 тобою знятих порушень пішоходами я тобі на одній фотці покажу пакості від десятка придурків за кермом. а на п’яти їх буде 50. А про порушення ПДД годі й казати . можна стати на узбіччі, озирнутись чи постояти хвилину - запаришся рахувати.
так що викинь у смітник весь цей свій непотреб
Але перед цим скажи, чому ти не хочеш/не можеш пояснити що ти маєш на увазі під терміном "автомобіліст". який ти часто вживаєш? Ще не придумав, як тобі вигідніше сформулювати, дуже це для тебе складно виявилось?
vvlaw 01.04.2012 19:25 пишет: Так в том-то и дело,это перевёрнутая логика - объявить возможность нарушения нормой и потом считать "убийцей" водителя
Перевернутая логика - вешать объявления "Не влезай, убьет" и потом винить во всем "альпиниста"?
Такие объявления обычно вешают там, где влезающего в принципе не должно быть. Делать ему там нечего. А мы в данном случае говори о проезжей части, каковая именно для движения транспортных средств и предназначена, а для движения пешеходов (независимо от возраста) нет! Причём о невозможности перейти в данном случае говорить не приходится, т.к. в нескольких десятках метров регулируемый переход "с кнопкой".
Ну так я нарушения водителей тоже выкладываю в немалых количествах. И тех, и других можно наснимать гораздо больше, чем я выкладываю. Однако ситуация с пешеходами отличается не количественно, а качественно...
ну так що, ти поясниш кінец кінцем, кого ти вважаєш "автомобілістом", чи і далі будеш типу не помічати? це можливо допоможе щоб хоч трохи зрозуміти твої потоки "логіки".
чи скажи, що не можеш дати якогсь чіткого пояснення, вживаєш слово як і куди заманеться.