Подскажите, чего взять? Все что нужно - что б на карте маршрут показывал т.е. захожу я по линку и вижу где авто. Подключать в 12V по простому, всунул и готово Все что нужно - следить за передвижением авто за бугром
Могу дать "на поиграться"
Все что нужно - следить за передвижением авто за бугром
Більшість трекерів зливають дані по GSM/GPRS і за кордоном неминуче опиняються в роумінгу. З іншого боку, місячний об"єм трафіку від трекера не перевищує 50 МБ - в нормі. Бо якщо в трекера з"їде дах, то можуть бути абсолютно будь-які об"єми та суми. З третього боку, хороші трекери вміють розуміти, що знаходяться в роумінгу, і перестають слати дані, накопичуючи їх на внутрішній флешці. З якої миттєво зливають дані на сервер, опинившись в рідній мережі.
А в режиме роуминга как быть с настройкой точки доступа GPRS? Что-то в мануале к рекомендуемому треккеру не могу найти описания настроек для роуминга. Я так подозреваю что не общий месячный обьем важен а единица тарификации. Большиснтво треккеров умеют отправдять пакетами до 50-ти точек.
А в режиме роуминга как быть с настройкой точки доступа GPRS? Что-то в мануале к рекомендуемому треккеру не могу найти описания настроек для роуминга. Я так подозреваю что не общий месячный обьем важен а единица тарификации. Большиснтво треккеров умеют отправдять пакетами до 50-ти точек.
а точка доступа настраивается обычно через одно смс.
По передаче данных: в трекерах бывает вариант когда в роуминге передается не каждые 10 сек а например накапливается целый кусок трека, а потом когда водитель выключил зажигание - передает на сервер весь пройденный путь - очень хорошая экономия трафика, я проверял.
Подскажите, чего взять? Все что нужно - что б на карте маршрут показывал т.е. захожу я по линку и вижу где авто. Подключать в 12V по простому, всунул и готово Все что нужно - следить за передвижением авто за бугром
Наша фирма использует такие вот устройства производства фирмы Brilliant: Трекеры хорошо себя зарекомендовали, пользуемся уже год. Подключается довольно просто - 12V-обязательно, при желании - периферия (датчики там всякие и т.п), внешние антенны не обязательны, но я бы рекомендовал их использовать, т.к. уровень сигнала улучшается в разы. Настройки хранятся в SD карте, редактируется на любом ноуте/компе с ридером. Мы их покупали когда-то за $150/шт., дешевле трекеров я не видел. Есть совместимые бесплатные системы слежения (до 5 машин), так что на этом можно сэкономить.
знайшов стару тему, тому щоб нове не плодити - сюди напишу
колега по роботі влип на ремонт двигуна, і поки те діло ремонтуватиметься заодно хоче підварити кузов місяців 2-3 плануються роботи просить у мене машину на цей час, у мене наразі немає потреби їздити на жодній
я ставлю певні умови в договорі, щоб не захотілось йому підтаксосити або ще щось таке але цікавлюсь упхнути якийсь gps-трекер, щоб мати можливість відслідковувати місцезнаходження і дотримання умов в цілому
тож як маєте змогу - порадьте будь ласка якийсь сервіс gps-моніторингу, яким користувались і лишились задоволені
тож як маєте змогу - порадьте будь ласка якийсь сервіс gps-моніторингу, яким користувались і лишились задоволені
Та це геть застаріла технологія. Наразі все це робиться за допомогою BLE трекерів, які працюють через google чи apple пристрої по BT протоколу як mesh-система. Sim-картка не портібна.
Та це геть застаріла технологія. Наразі все це робиться за допомогою BLE трекерів, які працюють через google чи apple пристрої по BT протоколу як mesh-система. Sim-картка не портібна.
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології? Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).
В мене знайомі начепили на песика AirTag в селі з надією, що будуть слідкувати за ним 24/7. Але коли зрозуміли, шо з айфонами в селі не дуже (бабусефони навкруги), а в полях та лісах взагалі без шансів - оптимізм бачити місцезнаходження песика різко подупав.
В сучасні авто уже пхають esim, навіть у бюджетні. В додатку після авторизації прекрасно видно де авто.
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології? Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).
В мене знайомі начепили на песика AirTag в селі з надією, що будуть слідкувати за ним 24/7. Але коли зрозуміли, шо з айфонами в селі не дуже (бабусефони навкруги), а в полях та лісах взагалі без шансів - оптимізм бачити місцезнаходження песика різко подупав.
в наших реаліях я-б брав все таки 3/4G з видачею пропущеного логку при появі зв'язку.
В сучасні авто уже пхають esim, навіть у бюджетні. В додатку після авторизації прекрасно видно де авто.
"Ремонт двигуна" та "підварити кузов" - ознаки не дуже сучасного авто В мене буджетка 22го року - нічого такого немає і близько
... У мене якійсь такий працює вже багато років:....
А как она, если стоит под капотом, ловит спутники? Или она не под капотом стоит?
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології?
Будь який трекер, покладений в автомобіль стає автомобільним.
Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).
Автор хоче переконатися, що авто не використовують як таксі, а не по полях, де годинами не зустріне жодного авто, то ж невже для таксі умова "до 100 метрів" є проблемою?
а можна прклад автомобільного трекеру на цій технології?
Будь який трекер, покладений в автомобіль стає автомобільним.
Бо ШІ пише, що треба наявність телефону в радіусі до 100 м. І це теорія, без перешкод (блютуз).
Автор хоче переконатися, що авто не використовують як таксі, а не по полях, де годинами не зустріне жодного авто, то ж невже для таксі умова "до 100 метрів" є проблемою?
як таксі або ще щось таке Тому ЖПС саме надійне. Покаже і поля, і луга, і покатушки вночі по порожнім дорогам
sinotrack 901 на машинах уже більше 7 років стоять. Ловлять спутники добре. Показують місцезнаходження чудово. Але у повітряну тривогу ідуть в Південну Америку і мам гасають зі швидкістю 200км/*год
Але у повітряну тривогу ідуть в Південну Америку і мам гасають зі швидкістю 200км/*год
цікаво як блютуз мітки в цей момент позиціонують себе - хтось вже перевірив?
... У мене якійсь такий працює вже багато років:....
А как она, если стоит под капотом, ловит спутники? Или она не под капотом стоит?
Так, під капотом авто. Не знаю як, але ловить. А-GPS, напевно. На мотику також стоїть, коли їду кудись у подорож, поповнюю картку, що б був інтернет, та дружина може подивитися трек, де я знаходжусь.