sinotrack 901 на машинах уже більше 7 років стоять
от до Вас тоді те ж саме питання, що кроком вище як ці приблуди працюють "під капотом"?
я так собі розумію - залізяку самого трекера мати недостатньо, треба щоб якийсь окремий сервіс обслуговував це діло. отримував дані з трекера, обробляв, показував то всьо на карті і т.д.
ці послуги продаються по якійсь окремій підписці?
синотрак у трмвогу сходить з розуму.
в мене працює декілька років.
раніше був СПАЙДЕР трекер наш форумний ьлй був краще ,працював та якийсь рідніший зручніший еле на жаль на даний час не знаю де вони ,контактів нема
мені за підкючення мого з алі синотрака запросили 2500грн і черга на тиждень сам дав живлення та асс все працює
У мене якійсь такий працює вже багато років
розкажіть детальніше, будь ласка?
як так собі розумію, залізяку я куплю в китаї, воно приїде пхну туди sim-картку та прикручу в машині, десь під парприз
але ж має буть якийсь сервіс, якийсь саме й показуватиме місцерозташування, вестиме лог переміщень, швидкостей і т.д.? що воно таке собою являє, скільки коштує і т.д. ?
умовно безкоштовний є сервіс ruhavik (але безкоштовні можливості вони зараз суттєво повирізали) або сервіс від виробника з Китаю (але то мрак). А так, зазвичай ціна близько 200 грн на місяц. У трекера ще зараз важливо як він відновлюється після РЕБ. Наші (українські) відновлюються краще, оскільки виробники допрацьовують прошивки. Деякі можуть взагалі зависати до повного (фізичного) перезавантаження
СИНОТРАК на три піна нормально працює 2 гривні в день київстар або 200грн на три місяці лайфсел