Взагалі-то, все залежить від метаболізму організму, вибачте на слові.
Коняк - виноградні спирти. Віскі - зернові. Для бродіння використовуються різні дріжджі з різними кінцевими продуктами (окрім спирту) у вигляді сивушних масел. З винограду - одні сивушні масла, з зерна - інші. В різних людей, в залежності від метаболізму, різна реакція на ці сивушні масла.
Подивіться на голосувалку - це ж класична ілюстрація розщеплення геному за Менделем, точно, як в шкільному підручнику з біології, тільки там був горох. АА=25%, аа=25%, і ще 50% = аА+Аа. Є ті, хто нормально переносить виноградні сивушні масла, є ті, хто переносить зернові масла, і є ті, хто не переносить ані тих, ані інших - вони п"ють біленьку. Особисто я зовсім не люблю віскі, до горілки байдужий, а коняк люблю саме за букет. І ніколи не мав бодуна від коняку, хоча пару разів примудрявся прийняти 0.7 без закуски взагалі. А от після двох шотів віскі бодун мені гарантовано. Не тому, що віскі - лайно, а тому, що віскі - не моє.
Тому не треба лошить один одного Кожен п"є те, що йому краще пасує. І марно пояснювать, який класний букет смаку (читай - коктейль сивушних масел) в коняку чи віскі тому, в кого організм цього букету не приймає. Нехай кожен п"є те, що йому подобається, або не п"є взагалі - і нехай від того не буде шкоди.
чорд, зламав всі ілюзії прєстіжнасті патрєблєнєя...
Хароші ілюзії нічим не поламаєш! Треба неілюзорно працювати на собою. Брать, значить, ящик, чи два - і працювать-працювать-працювать...
Взагалі-то, все залежить від метаболізму організму, вибачте на слові.
Коняк - виноградні спирти. Віскі - зернові. Для бродіння використовуються різні дріжджі з різними кінцевими продуктами (окрім спирту) у вигляді сивушних масел. З винограду - одні сивушні масла, з зерна - інші. В різних людей, в залежності від метаболізму, різна реакція на ці сивушні масла.
Подивіться на голосувалку - це ж класична ілюстрація розщеплення геному за Менделем, точно, як в шкільному підручнику з біології, тільки там був горох. АА=25%, аа=25%, і ще 50% = аА+Аа. Є ті, хто нормально переносить виноградні сивушні масла, є ті, хто переносить зернові масла, і є ті, хто не переносить ані тих, ані інших - вони п"ють біленьку. Особисто я зовсім не люблю віскі, до горілки байдужий, а коняк люблю саме за букет. І ніколи не мав бодуна від коняку, хоча пару разів примудрявся прийняти 0.7 без закуски взагалі. А от після двох шотів віскі бодун мені гарантовано. Не тому, що віскі - лайно, а тому, що віскі - не моє.
Тому не треба лошить один одного Кожен п"є те, що йому краще пасує. І марно пояснювать, який класний букет смаку (читай - коктейль сивушних масел) в коняку чи віскі тому, в кого організм цього букету не приймає. Нехай кожен п"є те, що йому подобається, або не п"є взагалі - і нехай від того не буде шкоди.
Ну не знаю, пью все из вышеперечисленного, плюс ром и джин. От качественного алкоголя последствия примерно одинаковы. Другое дело -это все очень разные напитки, для разных случаев. Водка -для большой компании, под сало-селедочку-черный хлеб, тянущаяся -что может быть лучше. Текила, ром - напитки для отпуска или отдыха в ночном клубе. Веселит и не загружает. Виски, коньяк -для теплой неспешной дружеской беседы. Люблю я их всех, короче
налил коньяка
Та нє, не зламав. Не кожен хто нормально засвоює сивуху віскаря може позволити собі його пити, так що з престижем все гаразд. Та й ніхто нікого не заставляє пити по пляшці за раз, для престижу можна й по 50 грам пити, без бодуна
Ну все верно. Только таки имхо стоит отличать дистилляты от ректификата (водки), ибо оно таки разное, и "букет" там таки разный
Самый лучший напиток - украинское виски ака самогон. Но только тот который сделан для себя... например с мандарином.. или апельсином... Хотя виски тоже иногда можно посёрбать... Но я не нахожу в нем чего-то "АХ!"
Корки цитрусовых в самогоне не переношу.
из крепкого - водка или самогон, пить много не люблю, три рюмки под закусочку и хватает на каждый день - белый сухарик с минералкой и льдом
Водку та віскі споживаю тільки коли "треба" і варіантів на вибір немає, але віскі хоч якось можна пити, є смак, такий, чи інший, але вибирати є з чого. Водка же... який там смак, її хоч яку тільки для "хряпнути" та швиденько занюхати-запити-заїсти можна, а не для пити. єдине у мене є виключення - горілка з перцем.
Ну прям мои мысли По теме хороший виски/коньяк, изредка перцовка под горячие блюда. Летом охлажденный белый сухарь. Темы обычной водки совсем не понимаю, ото абы нажраться , вкуса там нет, спирт с водой .
Хотя виски тоже иногда можно посёрбать... Но я не нахожу в нем чего-то "АХ!"