Совершенно верно ! Я об этом говорил сразу ! Не понятно к чему этот вопрос !
Так завуальовано говорив, що добра половина тих, хто відписався, зрозуміли по-іншому. Може в тебе така манера висловлювати свої думки, але воно породжує плутанину. Але радість моя від того, що ми нарешті розібрались в суті, не знає меж.
Їдь міняй зчеплення, а то воно в твоєму автомобілі уже зношене. А коли поміняєш, спробуєш повторити цей свій фокус. І зрозумієш, що при справному зчепленні є тільки два варіанти, якщо автомобіль стоїть на місці, включена передача і педаль зчеплення не натиснута - або двигун не працює, або пробуксовують колеса. Якщо двигун працює, а машина стоїть, тоді пробуксовують диски зчеплення, що є поломкою, а не секретною технікою рушання.
Gavik 24.04.2012 07:17 пишет: И еще , что такое троль ? И к чему это ?
Є така річ, як гугль, дуже допомагає. Навіть якщо в тебе не було наміру, то поводив себе ти саме так.
В ответ на: Є така річ, як гугль, дуже допомагає. Навіть якщо в тебе не було наміру, то поводив себе ти саме так.
Не фигово . Кем еще обозвут ?
Так по плодах... Ти не міг не бачити, що люди не розуміють, але не зробив жодної спроби внести ясність, натомість радів з кількості постів, яку породила ця двозначність. Всі ознаки тролінгу. На що тепер ображатися?
Ну шо тут у вас? Всьо так же мечете на вентилятор? А я вот на летнюю резину переобулся. Тяжелее в скольжение сорвать, заразу, чем зимнюю. В общем, пока обкатываю, не мучаю.
"Один дурак может столько вопросов задать что и 100 мудрецов не ответят." Ничего личного, но ТС неплохо было бы научиться правильно задавать вопросы, так чтобы было понятно не только ему. По теме - инструктора в топку, вместе с его метОдой.