Недавно столкнулся с вопросом: есть всякие справочные типа, 559 или что-то похожее: звонишь, задаешь вопрос, тебе отвечают, тарификация по времени... самому пока пользоваться не приходилось. а почему бы и нет, если реально экономит время?
кто-то таким пользуется (справочными службами)? какие лучше? какие вопросы они реально помогли решить? не занимаются ли вытягиванием денег (тарификация ведь повременная... а там "ну не смогла я, не смогла ..." ?
а в автомобильном аспекте как они могут быть полезны?
я один раз користувався помогли оперативно і якісно. але дорого. інтернет в телефоні дешевше а гугль знає більше. хоча не впевнений що в тому платному телефоні чи не сидить дівчинка і оперативно в тому ж гуглі і риється
catkoua 26.04.2012 17:09 пишет: я один раз користувався помогли оперативно і якісно. але дорого. інтернет в телефоні дешевше а гугль знає більше. хоча не впевнений що в тому платному телефоні чи не сидить дівчинка і оперативно в тому ж гуглі і риється
а яка служба? питання було складне? в сенсі, шукати в інтернеті самому було б довше, чи просто інтернету не було під рукою?
catkoua 26.04.2012 17:09 пишет: я один раз користувався помогли оперативно і якісно. але дорого. інтернет в телефоні дешевше а гугль знає більше. хоча не впевнений що в тому платному телефоні чи не сидить дівчинка і оперативно в тому ж гуглі і риється
А ты думаешь она ВСЕ адреса и телефоны наизусть знает?
а яка служба? питання було складне? в сенсі, шукати в інтернеті самому було б довше, чи просто інтернету не було під рукою?
номера не памятаю якийсь перший попавший вицепив прямо на вулиці з вітрини газетного кіоску. подзвонив бо інтеренету під рукою не було. думаю в інтернеті знайшов би не набагато гірше. питання було типу "потрібна терміново така-то послуга хто надає в такому-то районі". десь через пів хвилини тьотя почала видавати назви і місцезнаходження фірм коли назвала таку шо мені підійшла - видала розширену інформацію по ній щоб я записав. десь хвилини три наклацало гривень 15 в сумі. дорого.