Трохи не так хлопці . Навіщо дезоріентуєте людину? Відрізок дороги Пісочне/Рудники - Дрогбицьке перехрестя не найкраща ділянка дороги. Якщо хочете найкращого покриття їдьте Львів - Стрий - Дрогобич - не доїждаючи до Дрогобича повертайте наліво на кільці ("катюша" - в нас його так називають). А дальше прямо на Трускавець. Ділянка дороги Стрий - Дрогобич капітально відремонтована до Євро - 12. Щасливої дороги
Трохи не так хлопці . Навіщо дезоріентуєте людину? Відрізок дороги Пісочне/Рудники - Дрогбицьке перехрестя не найкраща ділянка дороги. Якщо хочете найкращого покриття їдьте Львів - Стрий - Дрогобич - не доїждаючи до Дрогобича повертайте наліво на кільці ("катюша" - в нас його так називають). А дальше прямо на Трускавець. Ділянка дороги Стрий - Дрогобич капітально відремонтована до Євро - 12. Щасливої дороги
Можно уточнить? А где именно свернуть с кольцевой г. Львова, т.е. там, где улица Стрыйская или чуть далее поворот, где Сокольники? И могли бы Вы по подробнее описать маршрут до Стрыя? Спасибо
З кільцевої Львова повертаєте у напрямку Стрия або Чопа (там де вул. Стрийська). Якщо будете їхати з Києва то поворот наліво. Дальше пряма дорога до Стрия. В Стрию можна їхати через місто або по обїздній. Там багато вказівників напрямку руху - Вам на Дрогобич. Недоїжджаючи до Дрогобича буде розвязка - "Катюша" - Вам наліво на Трускавець. Дорога хороша як в місті (Стрию) так і по обїздній. На даному участку дороги Ви не побачите не те що ями, але навіть і нерівної дороги Я б сказав що у Стрию шайкращі дороги в нашій області. Чого не скажеш про Трускавець. Додаю Вам карту http://www.della.md/distance/?cities=0,5166,5174
Спасибо огромное!
И я присоединюсь с вопросом, мен надо чуть дальше Трускавца в Сходницу. Я правильно проложил маршрут учитывая Ваши рекомендации?
Да, только так на 14 км (34 против 48) длиннее, чем через Рудники.
Как можно пересчитать КМ в КГ, или сравнить теплое и мягкое? То есть как это относиться к качеству дороги?
Как можно пересчитать КМ в КГ, или сравнить теплое и мягкое? То есть как это относиться к качеству дороги?
Ну короткий маршрут на 4 - 4-, ям нет. Длинный (если обновили покрытие) - 5-. В зависимости от дня и времени можно в Стрые потянуться и на переезде в Гаях постоять. Если Е-40 не загружена, то можно до Стрыя ехать. Если загружена - я бы сворачивал в Рудниках.
IgorDonetskiy Так Ви правильно проклали маршрут.
Тут дійсно на 15 км довше, проте дорога значно краща. Рудники - Катюша - також ям немає, але там горби, напливи, нерівна дорога і. т. д. В Стрию можна втрати трохи часу але не більше 10-15 хв на проїзд міста.
Трускавець - Східниця. Дорога не дуже До Борислава ще так собі на 4-, По Бориславу частина нової дороги з трускавецького напрямку і в центрі - хороша. З центру до перевалу - 5км - погана дорога і 2 км перед самим перевалом дороги нема взагалі - оптимальна швидкість руху - 5 км/год. Через перевал просто погана дорога. Проте коли я був останній раз приблизно 3 тижні тому дорогу вже почали ремонтувати, а чи закінчили - не знаю, думаю що ні. В самій східниці - дороги хороші Щасливої Дороги
Какбы на таком (600 с копейками)отрезке дороги те 14 км роли не играют, но из местных никто этого крюка не делает да и не такая уж там ч-з Рудники убитая дорога. Мож на чем низком и жуть как пробиваемом и да, но за почти 20лет езды в те края (сам из Дрогобыча, минимум 4-5 раз в год к родителям езжу), ч-з Стрый ездил считанные разы - когда заливало от продолжительных дождей кусок дороги Криниця-Рудники (раз, максимум два, точно не помню).