Господа! Панове! Модераторы! К Вам обращаюсь я на наиболее угнетаемом и уродуемом на этом форуме языке. А Вам что, под страхом смерти совсем низзя-аа править хотя бы заголовки создаваемых "юзерами" тем? Таки ну хотя бы приблизительно на русский язык? Мало ли что закон не приняли.. Дело в том что мы, "западэнцы", такова рускаво языка не учили. Не, ну если примем решение вникать, то вникнем. Но нам трудно это пойнять по заголовку (оглавлению - русск.) темы - шо воны хочуть? . А если они пишут йестчо и с ашипками - то это грозит целостности дэржавы нашэй общей территории!
Для цього у кожному пості присутня кнопка "сповістити модератора", користуючись якою, ви может безпосередньо виразити свої думки стосовно повідомлення або теми, що вас турбує
Ага. То мій внутрішній маленький grammar nazi захотів перекласти свої власні обовязки на модераторів, та ще й в "автоматичному режимі". Надалі змушу його користуватися жмакавкою.
обзэрвер 01.06.2012 09:56 пишет: Ага. То мій внутрішній маленький grammar nazi захотів перекласти свої власні обовязки на модераторів, та ще й в "автоматичному режимі". Надалі змушу його користуватися жмакавкою.
Для того вона й змайстрована, щоб заспокоювати внутрішні протиріччя