В ответ на: Предназначенное для использования стражами порядка, спортсменами и любителями тактических развлечений ружье снабжено подствольным трубчатым магазином с четырьмя отделениями. Полная зарядка при этом состоит из 16+1 патрона.
TUK 04.06.2012 20:32 пишет: и что в нем забавного, необычный магазин, нет газоотвода?
Кількість патронів "унушає", як для рушниці, ні? Магазин перевіреної часом трубчатої схеми замість глюкавого коробчатого. Плюс не стирчить нічого знизу. (Щоб засадити стільки ж патронів в Сайгу-12, на неї треба буде барабан вішати що перетворить її в ще більше одоробло, ніж вона є). В різних трубках можна тримати різні типи боєприпасів і перемикатися між ними. Таки проривна штукенція, хоча двохтрубного підствольного магазина не нова - Kel-Tec її вже реалізував на KSG.
_KD_ 04.06.2012 21:43 пишет: (Щоб засадити стільки ж патронів в Сайгу-12, на неї треба буде барабан вішати що перетворить її в ще більше одоробло, ніж вона є). В різних трубках можна тримати різні типи боєприпасів і перемикатися між ними.
я на сайзі12 при двох 8-ми зарядних магазинах теж буду мати 16+1. і не факт що там цей барабан швидше повернеться ніж я магазин поміняю. там його 4 рази повертати і рахувати а я один раз поміняв і все. і там щоб перезарядитись хвилин на 5 треба паузу брати а магазин сайги швидко заряджається.
але що мені там сподобалось - скорострільність. хоча там повний автомат а сайга ні... а все таки черга з 4-х пострілів ідеальна.