Ford-Noks 10.06.2012 23:11 пишет: ти би вже сказав звично "Но эт не палитичка-та, чЁт тут нacpaл-та". було би в стилі іноземних каментатараф.
Я правильно понял, что все претензии к русским комментаторам сводятся к непривычному произношению?
по першому туру плоский гумор та якысь розмірковування, не пов’язані з тим/тими, що/хто на полі, я не записував. а треба було, тобі це цікаво? можеш засмутитися, але і не буду - забагато їм честі
Ford-Noks 11.06.2012 09:09 пишет: по першому туру плоский гумор та якысь розмірковування, не пов’язані з тим/тими, що/хто на полі, я не записував. а треба було, тобі це цікаво? можеш засмутитися, але і не буду - забагато їм честі
А можно конкретики, чтобы сферических коней в ваккуме не обсуждать?
Ford-Noks 11.06.2012 09:09 пишет: по першому туру плоский гумор та якысь розмірковування, не пов’язані з тим/тими, що/хто на полі, я не записував. а треба було, тобі це цікаво? можеш засмутитися, але і не буду - забагато їм честі
А можно конкретики, чтобы сферических коней в ваккуме не обсуждать?
в перший день в якомусь "аатправил науглааавой таааковсибе сваячка..."
Незнаускас 11.06.2012 11:22 пишет: еще по поводу каментов - мне хватило москальскихз спецов - когда метал в ле играл - резал слух неправильными фамилиями и что девич и дишленкоич сербы
не поверишь, если мама сербка и папа серб - то детяко тоже сербом получается