Как состояние дороги через Хуст-Рахов? Гугл отправляет именно так, в крайнем случае через Хуст-Долину.
видимо дорог там нет, раз такая тишина?
Нормальна українська дорога. На автобан там чекати не треба, але і особливого жаху теж. Щоправда в цьому році не їздив, минулої весни дуже не приємний шмат (суцільні ями) був від Делятина до кордону з Чернівецькою областю. Швидше п'яти з половиною годин, що віщує Гугл, проїхати буде важко але і повільніше теж. Багато населених пунктів, гірська звивиста дорога (від Рахова до Яблуниці). Найшвидші ділянки на мій погляд Берегове-Тячів та Коломия-Чернівці.
P.S. Саме до Хуст-Рахів у мене претензій не було. Пригадую, що у Віноградові були дороги не дуже.
Участок Чоп-Тячев-Рахов-Верховина проезжал в прошлом году, дорога как дорога, не автобан, много неровностей, на перевалах дыры в асфальте встречаются. Но ехать 70-80 в потоке и 60-70 в горах можно! От Верховина-Косов-Коломыя-Снятин-Черновцы - ехал пару месяцев назад - вполне удовлетворительное покрытие,главное - ехать по главным, не срезая. а то можно попасть . что колёса потеряешь!
А що Верховина - Косів відремонтували?
Люди ездят...говорят, проехать можно
Люди ездят...говорят, проехать можно
Я в цьому році не їздив, але минулого та позаминулого року я би не радив туди їздити без необхідності. Проїхати звичайно можна, але повільніше ніж через Яремче. Було багато ділянок з відсутнім покриттям де нормальна швидкість не вище 20-30 км/г.
видимо дорог там нет, раз такая тишина?
Да есть там дороги, не переживай, ехать можно по главным...
Їздив там на Трійцю. Дорогу від Верховини до Косова ніхто не ремонтував, але і паніки там нема ніякої. Є декілька кусків по 200-300 метрів які нормально поволі проїзжаються, а влетіти там можна якщо взагалі на дорогу не дивитись. Ну і традиційне перехрестя за Косовим без вказівника На Яблунів/Коломию - ліворуч
А почему не Черновцы - Коломыя - Яремче - Яблуныця и дальше по маршруту??? Ездил 2 недели назад по этому маршруту - дорога нормальная только в НП полно нарушать дорого получается...