В ответ на: Производитель рекомендует то, что ему выгодно, но не обязательно самое лучшее/качественное/етц. Например финишка STABIL намного лучше HP Финиш (чище зерно, легче шкурится, крепче держится), но Кнауф пишет что на ротбанд/HP Старт/сатенгипс класть только НР Финиш, ниаче адъ и кары небесные.
Що заважає використовувати ще й старт від Stabil? До речі, при вірному використанні Ротбанду - він майже не потребує фінішної обробки, на відміну від Голдбанду. Про Сатенгіпс - взагалі краще промовчу.
В ответ на: Первое что нашел из негативов о фугенфюллере - очень плохо шкурится. Для меня это важно - руки свои, не казенные. Добрая сотня погонных метров в позе клирика и так не сахар, а Шварцнеггером поневоле я становится не хочу.
Він погано шкуриться, лише коли ним намагаються зробити фінішний шар. А це буває нерідко. Частіше лише шви набивають Сатенгіпсом.
В ответ на: Все еще интересно получить ответ на свой вопрос: что еще кроме фугенфюллер?
Особисто мені подобалася Semin CE 78 , Вона пластичніша за Фугенфюллер, але помітно дорожча. Але, чесно кажучи я зараз не в курсі за її якість, на даний час.
Urka 04.07.2012 12:40 пишет: Не давайте порад як порушити технологію Knauf. Шви заповнюються фугенфюллером, ПІСЛЯ ЦЬОГО, не очікуючи доки він застигне, клеїться сітчаста стрічка. Далі наносять ще один шар фугенфюллера, аби вирівняти шов. Після застигання - шліфується Інформація з семінару Knauf.
. Після застигання - шліфується Інформація з семінару Knauf.
Шлівувати фугенфюлер, нехай самі спробують,він як бетон стає.Треба його так наносити на шви і тріщини,щоб потім без шліфовки шпаклювати фінішом,який вже можна і шліфувати.