Реально, чого не вистачає цьому форуму. Це наявність прикріпленого першого повідомлення в темі (Шапки), яке хтось постійно підтримує (як 4pda.ru наприклад або форум forum.onliner.by). Я особисто відчуваю даремну втрату часу, коли кожен рік рветься один і той самий в кількох гілках "Як проїхати в Крим", "Особливості годування російських ведмедів горілкою", тощо. Звичайно доведеться шукати людей, що будуть тримати Шапки свіжими та хрусткими. Але я думаю вони знайдуться.
spd 10.07.2012 10:12 пишет: Этот список можно при желании выудить в каждом разделе сортировкой по количеству сообщений. Но нужен ли он на главной странице сайта? Среди них есть такие жуткие срачи
Daugava 10.07.2012 16:15 пишет: Реально, чого не вистачає цьому форуму. Це наявність прикріпленого першого повідомлення в темі (Шапки), яке хтось постійно підтримує (як 4pda.ru наприклад або форум forum.onliner.by). Я особисто відчуваю даремну втрату часу, коли кожен рік рветься один і той самий в кількох гілках "Як проїхати в Крим", "Особливості годування російських ведмедів горілкою", тощо. Звичайно доведеться шукати людей, що будуть тримати Шапки свіжими та хрусткими. Але я думаю вони знайдуться.
vasylburov 10.07.2012 14:05 пишет: Задал вопрос, вам нужен в дополнение к активным темам список/рейтинг тем по вписанному туда количеству сообщений? Было бы логично ответить, например
vasylburov 10.07.2012 14:05 пишет: "нет, не нужен"
PS. дабы не создавать новую тему, а когда отмодерятся личные данные, а точнее "афтамабили", если они не из списка? хотя наверно всётаки создам тему, позже... а то опять продинамят с ответом... спасибо...