Так, вибоїни від вибухів є і їх багато, особливо в Макарівському районі.
станом на вчора вже все норм. Два пішохідні мости зруйновані( то люди переходять дорогу поряд(..
На Стоянке сегодня открыли часть моста, которая по направлению в Киев. Теперь в обе стороны мост открыт полноценно.
На Стоянке сегодня открыли часть моста, которая по направлению в Киев. Теперь в обе стороны мост открыт полноценно.
Насправді, реально хороша новина з початком осінніх пробок) тепер би ще якесь розуміння, добудують колись ті підкови чи ні...
Авдокушин каже що планують протилежну частину перекрити на тиждень мабуть, "довести до ладу"
Авдокушин каже що планують протилежну частину перекрити на тиждень мабуть, "довести до ладу"
Так она ж новая. Её ж пересобирали с нуля так же, как сейчас пересобирали эту.
Так она ж новая. Её ж пересобирали с нуля так же, как сейчас пересобирали эту.
Розмітку поміняти на холодний пластик і доробити деформаційні шви
Тю. читаю, то мабуть люди не бачили поганої дороги )) Київ-Житомир, я її пролітаю
Пишут вроде бы уже открыли полностью. Хотя с утра полоса из Киева ещё была перекрыта.
Ну, як там?
Ну, як там?
Терпимо... Є декілька міст неприємних, але я таке й в центрі Києва бачив
Може, комусь відомо, коли завершаться роботи в Калинівці? Обіцяно було, що на початку серпня. Проте, на носі вересень...
там кінця не видно. боюсь що до зими можуть не встигнути. аде наче не сильно заважає
там кінця не видно. боюсь що до зими можуть не встигнути. аде наче не сильно заважає
я минулого тижня іздив через Київ-Житомир(у суботу)...та повертався Житомир - Київ(вечір п'ятниці), то взагалі не побачив/відчув якихось труднощів на усій ділянці сабжа...Ну, може трохи пригальмував біля нової(вже майже відновленої) естакади/розв'язки Бишів-Фасова-Макарів...а вцілому, жодних проблем.
їхав в пʼятницю в Житомир - було дтп перед цим будівництвом. в суботу їхав на Київ. дтп на тому самому місці((