Пропоную розглянути доцільність створення окремої дошки, в який обговорювалися би питання о банках, платіжних картках, тощо. Зараз подібні теми випливають в кількох дошках (Бизнес,Курилка,Информатика,Бьітовуха,Автотурьі,Топливо,...). Часто теми дублюють одна одну, особливо це стосується порад щодо платіжних карток. Все б нічого, але часом тема повністю перебиває початковий топік та й тему дошки, наприклад в "Топливе" кілька сторінок банківського оффтопу в темі "ОККО" (дещо на мій погляд корисного та цікавого) просто пішли під ніж (не без мого "стукачества" модератору).
Тю, спочатку подумав що тема про "банящихся". По сабжу : банки така ж всюдисуща зараза, як і електрика. З моєї подачі розділ зробилили - порядку таки стало більше, але і з "Тюненху" і з "Безпеки" і навіть з "Палива" її остаточно не виколупаєш, та і не варто ні в якому разі, бо занадто тісно туди інтегрована і спеціалізована.
Загалом, пропозицію вважаю за слушну. Особливий профіт для нерозбещених банківськими послугами читачів з регіонів - принаймні будемо в одному місці черпати досвід "продвінутих" мешканців мегаполісів. А в "Бізнесі" теми що мало стосуються широкого загалу, а скорше ріальне ділових людей, будуть собі спокійно жити і надалі.
+1 банковская тема очень широкая (карты, кредиты, депозиты и т.д.), было бы неплохо выделить все обсуждения по ней в отдельный раздел это существенно поможет при поиске информации и уже обсуждаемых банковских тем
Daugava 28.07.2012 12:20 пишет: Пропоную розглянути доцільність створення окремої дошки, в який обговорювалися би питання о банках, платіжних картках, тощо. Зараз подібні теми випливають в кількох дошках (Бизнес,Курилка,Информатика,Бьітовуха,Автотурьі,Топливо,...). Часто теми дублюють одна одну, особливо це стосується порад щодо платіжних карток. Все б нічого, але часом тема повністю перебиває початковий топік та й тему дошки, наприклад в "Топливе" кілька сторінок банківського оффтопу в темі "ОККО" (дещо на мій погляд корисного та цікавого) просто пішли під ніж (не без мого "стукачества" модератору).
Может пока попробовать реализовать имеющимися силами? Не будем с разделом горячиться.
Отдельную тему в "Бытовых", к примеру, "Все о платежных карточках", а в нее подтягивать ссылки на темы про карточки.