Недовго протримався мегаремонт на мегапроспекті . Зараз в'їхав в цю штуку, швидкість на щастя була мінімальна сподіваюся що все обійшлося.
кто там делал, турки вроде?
Так, хоча думаю робітники таки були наші. Цей шмат дороблявся одним з останніх. Сподіваюся, що це трапився якійсь локальний дізастер, бо ще вчора "нічого не передвіщало". І навіть сьогодні ранком я нічого не помітив. На цьому місті досить часто паркуються всі кому не лінь в тому рахунку і фури .
Мож по разогретому кто то на домкрате грузовик пднимал?Или,там следы трактора видно,мож эскаватор на упор?Странная яма-не внутрь задавлено,а вверх.
мда удивил ты фоткой, но я думаю что то именно трабл в конкретном месте.
Мож по разогретому кто то на домкрате грузовик пднимал?Или,там следы трактора видно,мож эскаватор на упор?Странная яма-не внутрь задавлено,а вверх.
Ага, такое ощущение что что-то вошло в покрытие, а потом упало вперед - характерная ямка на некотором расстоянии, и вырвало часть покрытия.
Ага, такое ощущение что что-то вошло в покрытие, а потом упало вперед - характерная ямка на некотором расстоянии, и вырвало часть покрытия.
Метеорит попал , диверсия инопланетян.
может кроту норку закопали, так он наружу вылез
может кроту норку закопали, так он наружу вылез
у мене в двох метрах від цієї кротовини вже 7 років місце паркування, "кротів" там бачив тільки в автобусах під час футболу. Але вболівальниками до Луцьку на 6-те ще зарано, а 3-й тур "Шахтар" в Донецьку грав
ипать-колотить! Разметка еще есть, а асфальта уже нет