Подскажите кто знает, такая ситуация: я работаю с фирмой, как частный предприниматель, по договору, есть лицензия (перевезення пасажирiв на замовлення), нужно ли делать тех. осмотр? Знакомые сказали, что не надо, просто дается типа справки, что техническое состояние в норме.
Я так понимаю - ТС ФОПовец перевозящий пасажиров на пригороде/межгороде? Надо ТО, и не только ТО, а весь пакет, но на кой, если все решается как решалось - взятками.
ПОРЯДОК проведення обов’язкового технічного контролю та обсяги перевірки технічного стану транспортних засобів
1. Порядок проведення обов’язкового технічного контролю та обсяги перевірки технічного стану транспортних засобів (далі - Порядок) визначає процедуру проведення обов’язкового технічного контролю та обсяги перевірки технічного стану транспортних засобів, зареєстрованих Державтоінспекцією (далі - транспортні засоби), за результатами якої встановлюється їх придатність до експлуатації або неможливість експлуатації, крім таких транспортних засобів:
1) легкові автомобілі усіх типів, марок і моделей, причепи (напівпричепи) до них (крім таксі та автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку), мотоцикли, мопеди, мотоколяски та інші прирівняні до них транспортні засоби - незалежно від строку експлуатації;
2) легкові автомобілі, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку, вантажні автомобілі незалежно від форми власності вантажопідйомністю до 3,5 тонни, причепи до них - із строком експлуатації до двох років.
Т.е.-не надо?
Т.е.-не надо?
если машина старше 2-х лет - надо
А я вот хочу забоянить, что б новую тему не плодить. А для обычной некомерческой жоповозки ТО сейчас нужно проходить или нет ? Пару лет назад там что то отменяли, так что опять "применили" или как ?
надо
1) легкові автомобілі усіх типів, марок і моделей, причепи (напівпричепи) до них (крім таксі та автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку),
надо в любом случае
надо
1) легкові автомобілі усіх типів, марок і моделей, причепи (напівпричепи) до них (крім таксі та автомобілів, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів з метою отримання прибутку),
Человек спрашивал про НЕкоиммерческую поповозку. Если под термином "поповозка" имеется ввиду легковой автомобиль, то НЕ надо!
" я работаю с фирмой, как частный предприниматель, по договору, есть лицензия (перевезення пасажирiв на замовлення), нужно ли делать тех. осмотр?"