Вчора підїзжаючи до дому побачим двох дядьків колупаючих тавропікап. Зупинився, запропонував допомогти. Виявилось, що машинка просто стала і анічичирк. На момент моєї появи хлопці вже поміняли ВВ провода , котушку запалювання і бігунок трамблера. На щастя у мене з собою "було" (с) Тож запропонував їм замінити і того дурнуватого датчика. Розібравши трамблер - побачили, що старий датчик Хола розсипався на дрібні частинки. Хто знає - як це могло статися - він же нерухомий? ПС датчик швиденько поміняли, спробували завести... Після третьої спроби - згадали, що забули того датчика підключити до роз’єму. Далі таврюша завелася і я собі поїхав.
Urka 17.08.2012 18:32 пишет: Розібравши трамблер - побачили, що старий датчик Хола розсипався на дрібні частинки. Хто знає - як це могло статися - він же нерухомий?
То до пластмаси його корпусу випадково домішали понад міру тої [*****]ні, котрої не доклали в гальмівні диски, котрі ми обговорюємо в сусідній темі!
Как варианты или что ответил гугл: Причина №1 Качество отечественных запчастей Причина №2 Провод от датчика, проходящий внутри трамблера как-то намотался на вращающиеся части и сам датчик был вырван и измельчен. Причина №3 Большой люфт во втулке, что при вращении достало датчик. Причина №4 Ещё что нибудь зацепилось, либо заклинило и достало до датчика.
В ответ на: Причина №1 Качество отечественных запчастей
Машинка не молода - до 2006-го року (карб), хлопці казали, що раніше датчик не мінявся.
В ответ на: Причина №2 Провод от датчика, проходящий внутри трамблера как-то намотался на вращающиеся части и сам датчик был вырван и измельчен.
Ні - провод вкладений щільно, залишки корпусу на місці кріплення.
В ответ на: Причина №3 Большой люфт во втулке, что при вращении достало датчик. Причина №4 Ещё что нибудь зацепилось, либо заклинило и достало до датчика.
Та наче там нема чому до нього дістати, хіба що таки версія про люфт.
У моей датчик Холла был бракованный с покупки. Интересный брак был - стробоскоп давал несколько меток. Выявил у чатной мастерской. Надавил на гарантийщиков - они пошли на рынке купили от 08, но пришлось ставить вверх ногами, поэтому и провода на свечи пришлось переставлять. В прошлом году был у карбюраторщика, сказал, что надо менять трамплер -стучит. Искал родной, но увы, нам не поставляется. Купил вроде Старооскольский, до сих пор вожу в багажнике.