Сотрудник собрался покупать Росаву 175/70R13. И его интересует в чём разница между ВС-11 (дорожный) и ВС-20 (всесезонный). Аргументированно объясните какая лучше?
Дорожня і всесезонна. БЦ-20 не юзав, а БЦ-11 стоїть в мене. Ну що, як на мене, то краще барум брати. З мінусів БЦ-11 - шумна вона. Особливо по гладкому асфальту чи по мокрій дорозі. Співає, так би мовити. З плюсів - ... Навіть не знаю. Ну, гума, як гума... Не фонтан, але й не повний [*****]. Про всесезонку. Таких коліс, як всесезонні, не буває. Те, що називають всесезонними колесами - це, як правило, літні колеса для їзди по неякісній дорозі. От якщо по лісах-полях часто їздиться, тоді їх і брати. На асфальті вони не дуже. Зимою - якщо їздити на одному комплекті круглий рік, тоді ой, тоді всесезонка. А по науці треба мати окремо літню і зимову гуму.
З недорогих - саме барум. І зимову, і літню. ІМХО.
Сотрудник собрался покупать Росаву 175/70R13. И его интересует в чём разница между ВС-11 (дорожный) и ВС-20 (всесезонный). Аргументированно объясните какая лучше?
Если к зиме не будет денег купить зимнюю или БЦ20, то лучше сразу покупать БЦ20 и ездить круглый год. На дорожной БЦ11, БЦ4 зимой по снегу особо не поездишь. Из достоинств БЦ20: долго ходит - до 80тыс., зимой очень хорошо идет по рыхлому и укатанному снегу (в сравнении с БЦ11, БЦ4). Хотя, по гололеду - один х**н, как корова на льду. Из недостатков - цена выше, резина шумнее и на мокрой дороге хуже устойчивость (опять-таки в сравнении с БЦ11, БЦ4). Хотя ездить можно круглый год, просто надо помнить про мокрую дорогу. Я себе на зиму взял БЦ20 (по 235грн пара - в самый пик спроса), а сейчас переставил старенькую БЦ11.