Мое ИМХО, автомобили премиум сигмента не покупаются на последние деньги, не покупаются если не могут быть обслужены на фирменной СТО.
знаю кучу живых людей, которые покупали дорогое авто в кредит, на первоначальный взнос которого занимали у друзей (после такого займа уже бывших), который с трудом выплачивали их родители, заправляли ослиной мочой и меняли масло в гаражах. некоторые пытались искать счастья в вип колоннах такси, но прокуренный салон и покоцаная внешность при пробеге в 10 тысяч отпугивали клиентов. потом такие машины уходят достаточно дешево, но угашены в хлам...
2 RedHead & killmeplz:
нове авто дешевіє на 40-50% за 5років, чи може воно викликати поломок на половину вартості? напевно ні, від сили на 1-2к$ (хоча багато хто тільки масло міняє). Поломок нема, але за них проплачено.
Ganni, ты действительно считаешь,что допустим купим авто с пробегом 50тык,я буду платить БОЛЬШЕ чем официалы запрашивают на регламентные ТО?
А ціновий фактор я й взагалі не беру до уваги Інкаше треба тоді їздити на Ланосі - я кажу лише про самі поломки per se. Бо це, перш за все, змарнований час і несподіване рушіння всіх планів і намірів. І вже потім гроші
ну можна не в грошах рахувати, а наприклад тою же сантафе чи х5, тобто драйв, комфорт, безпека і т.д. Получаеться берем авто гірше по всіх параметрах крім "вірогідність і ціна поломки". Ну тут безперечно "кожному своє", але цей фактор дуже похожий на другий "головний" в певній категорії водіїв - "беру ланос\шкоду\гольф тільки тому що продам за один день і дорожче, альфу? ягуар? так я не продам".
Ну 90% поломок діагностується, знову ж таки - ламається не завжди зношений вузол, а наприклад той що був з невеликим браком при виробництві, перші 10-15тищ - все що повинно зламатись по браку вилазить і потім вже коли зноситься. І з новим можна стати, потратити час і толку що безкоштовно. Та і не агітую я брати мерси з 300000 пробігу. До 100тищ і до 5років то можна сказати як не обкатка то половина періоду достатньо безпроблемного користування
Ну тут безперечно "кожному своє", але цей фактор дуже похожий на другий "головний" в певній категорії водіїв - "беру ланос\шкоду\гольф тільки тому що продам за один день і дорожче, альфу? ягуар? так я не продам".
Кстати, тоже сопутствующее товару обстоятельство, включенное в стоимость. Для кого-то очень важное, для большинства имеющее значение, не ценное лишь для тех, что берут машину "на всю жизнь" или для прирожденных перекупов, кого хлебом не корми, дай месяцок на рынке потолкаться.
І з новим можна стати, потратити час і толку що безкоштовно.
Так в тому й справа, що я в поняття "Гарантія" вкладаю поруку і певне запевнення виробника в тому, що протягом чітко означених термінів він, виробник, максимально впевнений в своєму продукті.
залежить від водія, гарантують під середньостатистичного, є такі що кожну ямку обїжають в ту неділю коли їздять на машині в магазин є і навпаки, благо вибрати можна на будь-який смак.
Мое ИМХО, автомобили премиум сигмента не покупаются на последние деньги, не покупаются если не могут быть обслужены на фирменной СТО.
знаю кучу живых людей, которые покупали дорогое авто в кредит, на первоначальный взнос которого занимали у друзей (после такого займа уже бывших), который с трудом выплачивали их родители, заправляли ослиной мочой и меняли масло в гаражах. некоторые пытались искать счастья в вип колоннах такси, но прокуренный салон и покоцаная внешность при пробеге в 10 тысяч отпугивали клиентов. потом такие машины уходят достаточно дешево, но угашены в хлам...
я же в первом посте написал что пациентов с клиническими отклонениями и без мозгов мы не рассматриваем
даже сейчас имею Лянчу Бетту 1975 г.в и болдею от нее ,хотя она в гараже уже 3 года без движения стоит
все непонимание происходит от того, что ты нетипичный покупатель б/у машин. Ты купил машину хоть и б/у но по карману. От тебе ненапряжно ее содержать.
А вот если бы я выпрыгнул из штанов, и за ту же двадцатку денег, что я заплатил за Коуп, купил бы БМВ - то она бы меня раздела реально. Так как мне в облом шарится в поисках запчастей и механиков подешевле. И я езжу к официалам. Так официальный сервис КИА мне ненапряжен, а БМВ-шный вызвал бы нервный тик.
А основные баталии как раз о тех, кто скопил 19381 доллар, и ни копейки больше, но хоче бумер, шоп премиуми.