Вот вам и новое,с салона качество ВАГа блин... сидушки на Фабии меня поразили
а що саме тебе не влаштовуе? в кожної машини є якісь "косяки"...чи пежо стало еталоном неломучості та досконалості?
не,пежо не эталон,но такую жесткую недороботку.. не понимаю как Ваг допустил,причем похоже это именно конструктивный просчет
та да, недороботка еще та самом неприятно, машина новая, только в феврале будет год.. но думаю гарантия наше всё, надеюсь
Дзвонив сьогодні в салон, сказали, що завод-виробник признав гарантійним випадком і запустив акцію по усуненню даної проблеми. Сказали через днів 10 набрати і записатись. П.С. В нас в Україні я не перший.
Дзвонив сьогодні в салон, сказали, що завод-виробник признав гарантійним випадком і запустив акцію по усуненню даної проблеми. Сказали через днів 10 набрати і записатись. П.С. В нас в Україні я не перший.
Вот вам и новое,с салона качество ВАГа блин... сидушки на Фабии меня поразили
зато новое! у меня на пассате 15+ лет водительская справа продавилась до рамы (развалилась правая поролоновая боковуха спинки), ищу донора для замены (поролон спинки, возможно с оббивкой) - но все остальные части водительской сидушки в порядке, как и другие подушки в авто. ps - я за ваг заплатил в разы меньше "зато нового" полуседана даже если я куплю на разборе новые кресла и в цвет будет дешевле
а ваще конечно жаль за фольц
сказали самі зателефонують, чекаю. Читав в Росії уже міняють повним ходом. Сам дилер телефонує, запрошує.
Машина мая 2011 года.. на спидометре почти 35 тыс.. ничего нигде не сыплется, как были крепкие, так и остались
хайлайн? якщо да, то і не буде сипатись. А я чекаю дзвінка від диллера...в мене також не критично сипиться, але сам факт..
Comfortline 12 года, за 9 месяцев владения ни одной крошки...
ну що, комусь дзвонили по заміні каркасів? бо в мене щось тиша, на мої дзвінки відповідають "ми пам'ятаємо, чекаємо відповіді з заводу"...
сьогодні робив перше ТО, акція є і замінють каркаси сидінь і паралон, також є акція заміна "рульових" наконечників, і подушки двигуна. Все можна дізнатись на станції по своєму ВІН-коду. так як наконечники в мене з заводу TRW, а вони заміні не підлягають (тобто вони не браковані), то мені їх не міняли, кому будуть міняти це десь дві години по регламенту + розвал/сходження. Мені замовили каркаси, буду чекати дзвінка.
хайлайн? якщо да, то і не буде сипатись. А я чекаю дзвінка від диллера...в мене також не критично сипиться, але сам факт..
Хайлайн. А что, на хаях другие сидухи стоят?
А хэтчбеков это не касается? У меня просто хэтч, пока ничего такого с сидушками не наблюдается. Возможно, что-то не так делаю
В субботу проходила плановое ТО на 35 тыс. У официалов. Сказали, что по гарантии сейчас каркасы меняют. Заказали. Сказали, что дней через 7-8 прибудут. Замена занимает часа 2-3. Жду-с.
В субботу проходила плановое ТО на 35 тыс. У официалов. Сказали, что по гарантии сейчас каркасы меняют. Заказали. Сказали, что дней через 7-8 прибудут. Замена занимает часа 2-3. Жду-с.
Сьогодні був на заміні каркасів, приїхав на 8 на петровку в автосоюз, у 8.20 віддав машину, а у 10,20 завбрав. 2 години і нові каркаси поставлені
А хэтчбеков это не касается? У меня просто хэтч, пока ничего такого с сидушками не наблюдается. Возможно, что-то не так делаю
не переживай, з хетчами все гуд. це онлі поло седан.
Сегодня поехал рихтовать порог на Лепсе,тоже предложили поучаствовать в акции и поменять каркас,
Сегодня поехал рихтовать порог на Лепсе,тоже предложили поучаствовать в акции и поменять каркас,
нехай повінстю подивлять по твоєму він коду акції, їх на скільки я знаю було 3: 1-замена рулевых наконечников 2-замена подушек двигателя 3-каркасы сидений. я також на петрівці поміняв уже.