я таки добрався протестувати свій кітовий об'єктив, таки він в мене угрався, заодно подивився що може мило.
400D + EF-S 18-55 400D + EF-S 75-300 S100
скрізь ISO 100, ББ - штучне світло. S100 на автоматі, 400D на Av
400D + EF-S 18-55 на 55мм Av 8.0
400D + EF-S 75-300 на 75мм Av 5.0
S100
Сдается мне, что автофокус на четырехсотке мажет.
Сдается мне, что автофокус на четырехсотке мажет.
може, як перевірити? разом з рідним кітом 18-55 взагалі туман, з 75-300 наче краще.
я чесно кажучи грішив на об'єктив 18-55
Сфоткать линейку, лежащую по направлению перпендикулярно к плоскости матрицы, нацелившись на некую мишень на ее середине. И сразу будит видно - есть что-либо резкое или действительно мыло.
тестирование хотя бы со штативом?
не дуже розумію сарказм. мета тестування було подивитись наскільки УГ мій кіт, заодно поруч валявся С100, можливо комусь буде також цікаво як мені наскільки майже топ мильниця відрізняється від лоу дзеркалки.
Да, к твоему киту пришел пушной зверек - есть хороший повод для апгрейда. На S100 зерно лезет, что там за ISO стоит ?
Да, к твоему киту пришел пушной зверек - есть хороший повод для апгрейда. На S100 зерно лезет, что там за ISO стоит ?
ISO 100
може це внутрішній шарп, треба буде з настройками погратись.
не дуже розумію сарказм. мета тестування було подивитись наскільки УГ мій кіт, заодно поруч валявся С100, можливо комусь буде також цікаво як мені наскільки майже топ мильниця відрізняється від лоу дзеркалки.
К тому, что непонятно какая выдержка была. А в с100 - стабилизатор какбэ
зі штативу фоталось, на довгих витримках з таймером, 100% немає шевельонки
тодіт або у ремонт, або у смітник - його хоч хтось і вважае мильним, але не настільки.
18-55 со стабом или без? стаб отключен был?
18-55 со стабом или без? стаб отключен был?
без стаба. ef-s 18-55 II
короткозорість у кіта, фотав у jpeg, але ж не може внутрішній конвертер так псувати картинку
Model: Canon EOS 400D DIGITAL Orientation: Normal Exposure Time: 1/25 sec FNumber: F6.3 Exposure Program: Aperture priority ISOSpeed Ratings: 400 Focal Length: 18.00 mm Subject Distance: 0.26 m