Ford-Noks 26.09.2012 15:08 пишет: ну ти же не так, як на малюнку, вкрутив, а впритул до стіни? ну то й буде собі висіти, якщо його не чіпати. краще було на гачки. я не полінувався перф поексплуатувати - повісив 50л. на довгі 10-мм
ну до стіни то в притул кріплення звичайно, але гайками зверху крпіленні бойлера до стнки не прижато
Ford-Noks 26.09.2012 15:08 пишет: ну ти же не так, як на малюнку, вкрутив, а впритул до стіни? ну то й буде собі висіти, якщо його не чіпати. краще було на гачки. я не полінувався перф поексплуатувати - повісив 50л. на довгі 10-мм
ну до стіни то в притул кріплення звичайно, але гайками зверху крпіленні бойлера до стнки не прижато
ну і нехай. висить же не на голих стержнях ?
в якому плані? там крючки але по конструкції такого анкерного болта коли навісив бойлер то поверх кріплення бойлера потрібно зафіксувати гайками, що йдуть в комплекті з анкерними болтами, але через конфігурацію крючків на болтах і форму кріплення та корпусу бойлера неможливо їх туди накрутити-)
ну і нехай. висить же не на голих стержнях ?
висит от в принципе вертикально, но достих я этого не совсем так как нужно-)
о, я щось пропустив про анкер. гайка ж не для кріплення чогось, а саме для фіксації анкера у стіні. ти гайки взагалі закрутив міцно? якщо так, затягнув гайки а потім повісив поверх гайок на гачки, то нічого жахливого не бачу, крюки не розігне, анкери не вирве.
Ford-Noks 27.09.2012 12:32 пишет: о, я щось пропустив про анкер. гайка ж не для кріплення чогось, а саме для фіксації анкера у стіні. ти гайки взагалі закрутив міцно? якщо так, затягнув гайки а потім повісив поверх гайок на гачки, то нічого жахливого не бачу, крюки не розігне, анкери не вирве.
та гайка якраз вроді для кріплення, закрутив хоча одна толком не закручується пробував дістати анкера-) фіг там-)
напевно куплю інші анкера з іншими гачками та переставлю-) вчора і чіплявся на нього і хитав-) висить но стрємно все одно-) можна правда ще прижати бойлер до стінки а між гачками на планкою (присунутою до стіни) вставити брусок)
гайки крутиш - анкер в отворі розширюється і закрьплюється. я вішав на дюбелі-гачки, товще. можна 4 шт увігнати для надійності, вони закручуються у притул до стіни, підкладати знизу нічого не буде потрібно.
анкери, такі зарази, буває і не хочуть потім вилазити. я колись, коли двері міняв (будівельники кріпили коробки анкерами) то болт викручував, потім діставав трубку електротехнічними пасатижами (у них "щелепи" вузенькі), а потім вже болтом той розширювальний набалдашник.
та основна фішка в тому, що потрібно було купувати анкери з трохи коротшими гачками і все-) на анкерах гайки для чого? щоб закріпити сам анкер в стіні, чи щоб тією гайкою прижимати планку кріплення бойлера до стіни?
NICKOLAYY 27.09.2012 16:52 пишет: та основна фішка в тому, що потрібно було купувати анкери з трохи коротшими гачками і все-) на анкерах гайки для чого? щоб закріпити сам анкер в стіні, чи щоб тією гайкою прижимати планку кріплення бойлера до стіни?
щоб закріпити анкер. набалдашник на кінці болта конусний, при закручуванні гайки він рухається по болту внутрь металевої трубки і роздає її в сторони, таким чином закріплюючи анкер у матеріалі. http://domservisa.info/prosmotr-stati/CHto-takoe-ankera,-naznachenie-i-princip-raboty