Є бажання прибрати зі столу і закріпити на стіну мікрохвильову піч (глибина 410 мм), тим більше, що планується заміна верхніх навісних шаф. З кронштейнів для навіски мікрохвильовок, які бачив у магазинах/ринках, виліт до 200 мм. Інший варіант - вбудувати в верхню кухонну секцію. Але стандартна глибина 300 мм, що теж здається замало. Чи варто робити верхні секції більшої глибини, щоб пічка не виступала за фасади?
можна взяти кронштейни для кріплення зовнішніх блоків кондиціонерів. Болгаркою підправити виліт в разі чого...
можна взяти кронштейни для кріплення зовнішніх блоків кондиціонерів. Болгаркою підправити виліт в разі чого...
Можна й так, і на замовлення врешті решт можна зробити. Але якщо зберуся з духом міняти верхні секції - хотілося б тоді вбудувати мікрохвильовку , не переробляючи все по новому.
Мне кажется, нет смысла менять глубину шкафчиков. При наличии кронштейнов выступ незначительный, смотрится вполне эстетично.
ага. Еще можно выковать самому.
Эпицент- в продаже готовые кронштейны по микроволновку, можно выбрать цвет, размер и проч.
Эпицент- в продаже готовые кронштейны по микроволновку, можно выбрать цвет, размер и проч.
+1 за "Епіцентр". Є майже всі навіть трохи більше. Наприклад, для телевізорів є кріплення від 95 гривень до 1000+. Я 5 років думав як саме повісити 42" плазму, продавець сказав - бери найпростіше та не ламай голову. Такі дійсно вийшло швидко, дешево та надійно, а крутити туди сюди телевізор на стіні мені не треба.
Є бажання прибрати зі столу і закріпити на стіну мікрохвильову піч (глибина 410 мм), тим більше, що планується заміна верхніх навісних шаф. З кронштейнів для навіски мікрохвильовок, які бачив у магазинах/ринках, виліт до 200 мм.
разве может быть такой вылет под микроволновку? ну сам подумай, что такое 200 мм? )) скорее всего, это обычный кронштейн, а ты ищи именно под м/в, они есть всякие.
Є бажання прибрати зі столу і закріпити на стіну мікрохвильову піч (глибина 410 мм), тим більше, що планується заміна верхніх навісних шаф. З кронштейнів для навіски мікрохвильовок, які бачив у магазинах/ринках, виліт до 200 мм.
разве может быть такой вылет под микроволновку? ну сам подумай, что такое 200 мм? )) скорее всего, это обычный кронштейн, а ты ищи именно под м/в, они есть всякие.
Покупал себе когда-то в Эпицентре именно под микроволновку, так в них вылет регулировался под размеры микроволновки.
Варіант з кронштейнами - найпростіший, але це "на скору руку". Може хто має в експлуатації варіант з розміщенням мікрохвильової печі в ніші верхньої секції? Як воно - зручно/незручно, вигляд нормальний, чи не дуже?
Я когда выбирала крепление, смотрела "вживую" оба варианта. С т.е. использования имхо одинаково, но с кронштейнами по-моему красивее.
Я брал под СВЧ крепление BARKAN 114 - вылет 12-31 см. ссылка очень надежное крепление-100 грн.