Камради, а хто може зробити таку добру справу? Є в Миколаєві будинок, який описано так: "прямо навпроти Маріїнської гімназії" (наскільки я розумію, ця гімназія - Никільська, 34). Це має бути будинок дореволюційний; не Олександрівська гімназія (зараз, наскільки я розумію, Никільська, 25), оскільки він використовувався як жилий. Хто міг би сфотографувати можливі варіанти і викласти тут (надіслати мені на електронну пошту) із вказанням адрес і номерів? Я так розумію, це може бути не тільки Никільська вулиця, але й сусідні, бо Маріїнська гімназія цікаво розташована. Фото будинку буду показувати старенькій бабусі, яка має його впізнати - генеалогічний пошук. Колись там жив (і ніби навіть ним володив) мій прапрадід.
Тута гляньте все варианты. Если нужно что-то изнутри, то лучше точный адрес, если я буду в Николаеве... или кто-то из местных раньше сфоткает. Судя по местности, там каждый второй дом дореволюционный, также возможно фасад реставрирован. Посмотрите Пушкинская 4, 4А. Если дом большой- Никольская, 27- Правекс, рядом 25- отель, Брокбизнес. Наварнинская, 3- продают- объява со стороны Никольской 8-067-515-77-47
Дякую за ідею , спробую показати таким чином. У мене просто минулого разу панорами Миколаєва чомусь не відкривалися, мабуть, це від комп'ютера/браузера залежить.