Не люблю перемещаться на том, перемещение чего я вообще никак не контролирую... Да и не только в безопасности дело, как я писал уже не раз.
Даже по нашим ПДД пешеходный переход - это участок проезжей части. Так что всё остальное уже не работает, потому что само преимущество пешеходов на проезжей части - алогично.
Якщо це алогічно тільки через те, що пішохідний перехід вважається частиною проїзної частини, то я пропоную вирішення проблеми: будемо вважати пішохідний перехід частиною не проїзної частини, а тротуару. Тоді перевага пішоходів буде логічною?
Даже по нашим ПДД пешеходный переход - это участок проезжей части. Так что всё остальное уже не работает, потому что само преимущество пешеходов на проезжей части - алогично.
Якщо це алогічно тільки через те, що пішохідний перехід вважається частиною проїзної частини, то я пропоную вирішення проблеми: будемо вважати пішохідний перехід частиною не проїзної частини, а тротуару. Тоді перевага пішоходів буде логічною?
Нет. Они конструктивно остаются частью проезжей части. Кроме того, тогда вообще теряется смысл в какой бы то ни было проезжей части. Впрочем, он и так при преимуществе пешеходов теряется.
Нет. Они конструктивно остаются частью проезжей части.
Нехай так, але ж дорожній рух організовується для безпеки і конформу пересування, а не для того, щоб перевага в русі відповідала конструкції елементів дороги.
Кроме того, тогда вообще теряется смысл в какой бы то ни было проезжей части. Впрочем, он и так при преимуществе пешеходов теряется.
А сенс в тротуарах не губиться? Адже пішоходи не можуть перейти на іншу сторону, не перетинаючи проїзну частину, на відміну від машин, які можуть їхати не перетинаючи тротуари. А якщо на нерегульованих пішохідних переходах дати перевагу машинам, то це буде небезпечно для пішоходів. Зрозуміло, чому? Я можу пояснити, якщо ні.
Нехай так, але ж дорожній рух організовується для безпеки і конформу пересування, а не для того, щоб перевага в русі відповідала конструкції елементів дороги.
Так безопасность достигается. Нет не убедившихся в безопасности пешеходов - нет и ДТП. А комфорт - почему думают о комфорте для пешеходов и не думают о комфорте для водителей?!
А сенс в тротуарах не губиться? Адже пішоходи не можуть перейти на іншу сторону, не перетинаючи проїзну частину, на відміну від машин, які можуть їхати не перетинаючи тротуари.
Пешеход в такой же степени может идти не переходя дорогу, как машина ехать не пересекая тротуары Всё зависит от точки назначения.
Так безопасность достигается. Нет не убедившихся в безопасности пешеходов - нет и ДТП. А комфорт - почему думают о комфорте для пешеходов и не думают о комфорте для водителей?!
Безпека не досягається. Якщо пішохід помилиться, то машина не зможе одразу зупинитися, і буде наїзд. А якщо у пішоходів перевага, то при помилці водія пішохід зможе швидко зупинитися або відскочити. Тому при перевазі пішоходів стає набагато безпечніше. Про комфорт водіїв також думають. Адже пішоходам заборонено переходити в будь-якому місці, для цього спеціально зробили пішохідні переходи.
А сенс в тротуарах не губиться? Адже пішоходи не можуть перейти на іншу сторону, не перетинаючи проїзну частину, на відміну від машин, які можуть їхати не перетинаючи тротуари.
Пешеход в такой же степени может идти не переходя дорогу, как машина ехать не пересекая тротуары Всё зависит от точки назначения.
Так чому тоді немає сенсу в проїзній частині, якщо пішохідні переходи зробити тротуарами?
Безпека не досягається. Якщо пішохід помилиться, то машина не зможе одразу зупинитися, і буде наїзд. А якщо у пішоходів перевага, то при помилці водія пішохід зможе швидко зупинитися або відскочити. Тому при перевазі пішоходів стає набагато безпечніше.
безопасность не в этом, а в том, чтобы в принципе убрать саму ситуацию, при которой эти ошибки случаются. Кстати говоря, пешеход отскочить сможет точно так же. Тут вопрос исключительно в том, чьи интересы в части безостановочного движения на данном участке предпочтительнее.
Про комфорт водіїв також думають. Адже пішоходам заборонено переходити в будь-якому місці, для цього спеціально зробили пішохідні переходи.
Суть (в части остановки транспорта из-за пешеходов) от этого не меняется.
Так чому тоді немає сенсу в проїзній частині, якщо пішохідні переходи зробити тротуарами?
Потому что тогда проехать будет невозможно, кроме как на джипах Тротуары отделены бордюрами обычно.
Безпека не досягається. Якщо пішохід помилиться, то машина не зможе одразу зупинитися, і буде наїзд. А якщо у пішоходів перевага, то при помилці водія пішохід зможе швидко зупинитися або відскочити. Тому при перевазі пішоходів стає набагато безпечніше.
безопасность не в этом, а в том, чтобы в принципе убрать саму ситуацию, при которой эти ошибки случаются. Кстати говоря, пешеход отскочить сможет точно так же. Тут вопрос исключительно в том, чьи интересы в части безостановочного движения на данном участке предпочтительнее.
Прибрати повністю помилки неможливо, всі люди здатні помилятися, як пішоходи, так і водії.
Про комфорт водіїв також думають. Адже пішоходам заборонено переходити в будь-якому місці, для цього спеціально зробили пішохідні переходи.
Суть (в части остановки транспорта из-за пешеходов) от этого не меняется.
А те, що пішоходи можуть зупинятися через машини, вас не хвилює? Головне, щоб машинам не доводилось зупинятися через пішоходів навіть на секунду?
Потому что тогда проехать будет невозможно, кроме как на джипах Тротуары отделены бордюрами обычно.
Припустимо, що пішохідні переходи підняли на рівень тротуару і зробили плавні з'їзди з боку проїзної частини.
Прибрати повністю помилки неможливо, всі люди здатні помилятися, як пішоходи, так і водії.
Тогда никто не должен нести ответственность за ЧУЖИЕ ошибки.
А те, що пішоходи можуть зупинятися через машини, вас не хвилює? Головне, щоб машинам не доводилось зупинятися через пішоходів навіть на секунду?
На проезжей части - именно так.
Тогда никто не должен нести ответственность за ЧУЖИЕ ошибки.
Це правильно, але ж ми говорили про безпеку пішоходів. Ви згодні, що на нерегульованих пішохідних переходах необхідно надати перевагу пішоходам для їхньої безпеки?
На проезжей части - именно так.
А чому? Вас зовсім не хвилює, щоб пішоходи могли комфортно і безпечно пересуватися? Пропонуєте за рахунок цього вирішити проблему затримки машин через пішоходів?
Це правильно, але ж ми говорили про безпеку пішоходів. Ви згодні, що на нерегульованих пішохідних переходах необхідно надати перевагу пішоходам для їхньої безпеки?
Я говорю совсем о другом. Во-первых, нельзя ставить вопрос о безопасности одних за счёт других. Во-вторых, вообще не должно быть переходов на трассах международного и национального значения.
Вас зовсім не хвилює, щоб пішоходи могли комфортно і безпечно пересуватися?
Не волнует. Совсем. Точно так же, как их не волнует, чтобы я мог спокойно, безопасно и безостановочно проехать. По дорогам национального и международного значения. При этом для них ещё типично считать, что я у них лично что-то украл только потому, что у меня есть машина, которой нет у них. Почему меня должны волновать их интересы?