О, гипсоблоки, я себе тоже из таких выгнал. Влагостойкий брал или обычный?
зы: себе выносил сам- перфоратор со стаканом, маска и очки, отличная была развлекачка на пару дней
а вот новые стены в процессе
О, гипсоблоки, я себе тоже из таких выгнал. Влагостойкий брал или обычный?
зы: себе выносил сам- перфоратор со стаканом, маска и очки, отличная была развлекачка на пару дней
хотел водостойкие, но мастер переубедил на простые.
мне два чувака за два дня выбили и погрузили в машину, и ванну вынесли чугунную мой им подарок ))
вот пол и проводка труб, задняя стена еще не отштукатурена (там перепад в некоторых местах был чуть ли не 4 см)
Красота
Я перестраховался и взял влагостойкий, хотя по факту все равно, оно под плиткой, разве что соседи затопят
да красиво, а с паркетом что-то делал?
да красиво, а с паркетом что-то делал?
паркетом? у меня небыло паркета, у меня во всей квартире был красный линолиум, 83 года производства. я во всей квартире заливал новый пол в один уровень. В комнатах ламинат, в су, кухне и коридоре плитка. Кухня и коридор плитка под ламинат длинная под дерево.
Подниму тему. Есть кого посоветовать на снос сантехнической кабины в 2020? Серия БПС-6
кого то не посоветую. Но рекомендация, нужно брать те кто пилит плиты, а не рушит. Я пожлобил, а потом пожалел соседи вешались 2 дня пока они ломали стены, потом горы строймусора. а пилить можно на плиты и потом еще на даче выложить дорожку ))
то якісь ледацюги. в мене утром почали кабіну ломати, в обід вже пакували для виносу. пилити це жах, може в новобудові ще можливо, а так це пил в кожному куточку квартири
Подниму тему. Есть кого посоветовать на снос сантехнической кабины в 2020? Серия БПС-6
кого то не посоветую. Но рекомендация, нужно брать те кто пилит плиты, а не рушит. Я пожлобил, а потом пожалел соседи вешались 2 дня пока они ломали стены, потом горы строймусора. а пилить можно на плиты и потом еще на даче выложить дорожку ))
то якісь ледацюги. в мене утром почали кабіну ломати, в обід вже пакували для виносу. пилити це жах, може в новобудові ще можливо, а так це пил в кожному куточку квартири
До обіду зломали всю кабінку, це якісь роботи були, та і ще так щоб пакувати. Після того як штробят всю квартиру під 100 точок, то вже нічка пелюшка не страшна.
Это надо чуваков с мокрорезами
+1 Брудно, але локально. У мене так одну стіну санкабіни виносили.
Дружина, також побачила десь, що перенесли стіну ванни та туалету для збільшення їх площі і також хочемо так зробити. Я не бачив, тому виникли питання. 1. Можеш продублювати свій малюнок, як ти переносив стіну. Бо дійсно, від туалету, якщо й можна перенести стіну то на сантиметрів 10 і все. 2. Снос сантехнічної кабіни. Зносили тільки передню стінку чи ще які (підлогу, стелю)? Так як товщина стіни між ванною і найменшою кімнатою десь сантиметрів 6. Бачив багато відео де гіпсові стіни по всьому периметру. 3. Цікаво як розставив меблі у ванній кімнаті?
в 96 серии все без исключения внутренние стены несущие, это ремарка к желанию выбить стену в комнату.
це так, всі стіни несучі, але в маленькій кімнаті панель кінчається на рівні санузлу, а далі звичайна стіна де двері, а з іншого боку де інша кімната все повністю панель. Тому на малюнку я намалював що від туалету стіна не переноситься. Хоча я бачив що ставлять швелера (правда на 9 поверсі), але я не буду таке робити. Тому і намалював схему яка не зачіпляє несучі панелі. Єдине арки збільшу в коридорі, ну це таке дрібниці, на панелі не відобразиться.
Дружина, також побачила десь, що перенесли стіну ванни та туалету для збільшення їх площі і також хочемо так зробити. Я не бачив, тому виникли питання. 1. Можеш продублювати свій малюнок, як ти переносив стіну. Бо дійсно, від туалету, якщо й можна перенести стіну то на сантиметрів 10 і все. 2. Снос сантехнічної кабіни. Зносили тільки передню стінку чи ще які (підлогу, стелю)? Так як товщина стіни між ванною і найменшою кімнатою десь сантиметрів 6. Бачив багато відео де гіпсові стіни по всьому периметру. 3. Цікаво як розставив меблі у ванній кімнаті?