chEL 24.01.2020 12:03 пишет: да красиво, а с паркетом что-то делал?
паркетом? у меня небыло паркета, у меня во всей квартире был красный линолиум, 83 года производства. я во всей квартире заливал новый пол в один уровень. В комнатах ламинат, в су, кухне и коридоре плитка. Кухня и коридор плитка под ламинат длинная под дерево.
chEL 22.01.2020 16:36 пишет: Подниму тему. Есть кого посоветовать на снос сантехнической кабины в 2020? Серия БПС-6
кого то не посоветую. Но рекомендация, нужно брать те кто пилит плиты, а не рушит. Я пожлобил, а потом пожалел соседи вешались 2 дня пока они ломали стены, потом горы строймусора. а пилить можно на плиты и потом еще на даче выложить дорожку ))
то якісь ледацюги. в мене утром почали кабіну ломати, в обід вже пакували для виносу. пилити це жах, може в новобудові ще можливо, а так це пил в кожному куточку квартири
chEL 22.01.2020 16:36 пишет: Подниму тему. Есть кого посоветовать на снос сантехнической кабины в 2020? Серия БПС-6
кого то не посоветую. Но рекомендация, нужно брать те кто пилит плиты, а не рушит. Я пожлобил, а потом пожалел соседи вешались 2 дня пока они ломали стены, потом горы строймусора. а пилить можно на плиты и потом еще на даче выложить дорожку ))
то якісь ледацюги. в мене утром почали кабіну ломати, в обід вже пакували для виносу. пилити це жах, може в новобудові ще можливо, а так це пил в кожному куточку квартири
До обіду зломали всю кабінку, це якісь роботи були, та і ще так щоб пакувати. Після того як штробят всю квартиру під 100 точок, то вже нічка пелюшка не страшна.
Дружина, також побачила десь, що перенесли стіну ванни та туалету для збільшення їх площі і також хочемо так зробити. Я не бачив, тому виникли питання. 1. Можеш продублювати свій малюнок, як ти переносив стіну. Бо дійсно, від туалету, якщо й можна перенести стіну то на сантиметрів 10 і все. 2. Снос сантехнічної кабіни. Зносили тільки передню стінку чи ще які (підлогу, стелю)? Так як товщина стіни між ванною і найменшою кімнатою десь сантиметрів 6. Бачив багато відео де гіпсові стіни по всьому периметру. 3. Цікаво як розставив меблі у ванній кімнаті?
костян 19.11.2012 08:51 пишет: в 96 серии все без исключения внутренние стены несущие, это ремарка к желанию выбить стену в комнату.
це так, всі стіни несучі, але в маленькій кімнаті панель кінчається на рівні санузлу, а далі звичайна стіна де двері, а з іншого боку де інша кімната все повністю панель. Тому на малюнку я намалював що від туалету стіна не переноситься. Хоча я бачив що ставлять швелера (правда на 9 поверсі), але я не буду таке робити. Тому і намалював схему яка не зачіпляє несучі панелі. Єдине арки збільшу в коридорі, ну це таке дрібниці, на панелі не відобразиться.
Дружина, також побачила десь, що перенесли стіну ванни та туалету для збільшення їх площі і також хочемо так зробити. Я не бачив, тому виникли питання. 1. Можеш продублювати свій малюнок, як ти переносив стіну. Бо дійсно, від туалету, якщо й можна перенести стіну то на сантиметрів 10 і все. 2. Снос сантехнічної кабіни. Зносили тільки передню стінку чи ще які (підлогу, стелю)? Так як товщина стіни між ванною і найменшою кімнатою десь сантиметрів 6. Бачив багато відео де гіпсові стіни по всьому периметру. 3. Цікаво як розставив меблі у ванній кімнаті?