Так, два джерела повідомили що відкриття завтра + чимало людей і техніки зараз, прибирають сніг. Не думаю, що це співпадіння)
Ну що? Відкрили сьогодні? Можна відкорковувати пляшку шампанського? ))))
Ну що? Відкрили сьогодні? Можна відкорковувати пляшку шампанського? ))))
Відкрито дорогу
А ви тут зраду про новобудови розводите... це все для Троєщини
Дорога веде до місця, де колись буде зведено тунель під Дніпром. Відтак, цей шлях матиме вихід на Троєщину й з'єднає лівий і правий береги.
Водночас будівництво тунелю - це вже зона відповідальності Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.
"Агентство має його побудувати
"
Проїхався вчора в обидві сторони. В принципі добре, 3+3 смуги. Мамкіним гонщікам приготуватися - в кінці поворот на 90 градусів із звуженням з 3 до 2 смуг, вангую пом'яті відбійники, як це було коли був поворот тільки на Кульженко.
А ви тут зраду про новобудови розводите... це все для Троєщини
Дорога веде до місця, де колись буде зведено тунель під Дніпром. Відтак, цей шлях матиме вихід на Троєщину й з'єднає лівий і правий береги.
Водночас будівництво тунелю - це вже зона відповідальності Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.
"Агентство має його побудувати
"
Ну звісно для Троєщини) Як ото укріплення ґрунтів на Героїв Дніпра. Все для людей Але не для всіх))))
Проїхався, дорога як дорога, норм. Машин зранку багато, замість того, щоб товктись по світлофорах, були розвантажені міські дороги. Норм.
Проїхався, дорога як дорога, норм. Машин зранку багато, замість того, щоб товктись по світлофорах, були розвантажені міські дороги. Норм.
значить десь буде більше авто и затори вже там будуть.
значить десь буде більше авто и затори вже там будуть.
Ну тоді закриваємо
На площі Шевченка стало взагалі вільно. Красота!
Вже є на картах, з можливістю прокладання маршруту Зміни вносять наступного дня після подання даних
Треба там на площі починати рити підземні переходи, та впорядкувати рельси та покриття
Треба там на площі починати рити підземні переходи, та впорядкувати рельси та покриття
Підземні переходи за нинішніх #####ів, які потурають т.з. урбаністам?) "Ні, синку, це фантастика" Там скоріше забудують місце ринку, - в оце я вірю.
Там скоріше забудують місце ринку, - в оце я вірю.
Вже бурили розвідувальні скважини, закрили парковку і половину ринку. Але почалась війна. Тож це питання часу. А щодо впорядкування площі Шевченка, то здається ще навіть планів таких немає.
Там скоріше забудують місце ринку, - в оце я вірю.
Вже бурили розвідувальні скважини, закрили парковку і половину ринку. Але почалась війна. Тож це питання часу. А щодо впорядкування площі Шевченка, то здається ще навіть планів таких немає.