Дано: ВАЗ-21053 1990р. Згідно техпаспорту він білий. А в живу сріблястий металік. Під капотом моторний відсік має зони де залишилася оригінальна біла фарба.
Запитання: чим мені загрожує перевірка документів співробітниками ДАІ, при умові, що машина не моя і в ТП я не вписаний?
Колись читав, що ТП треба міняти протягом 10 днів після перефарбовування машини. Чи можу я це зробити без присутності власника в ДАІ? Які додаткові документи мені потрібно?
Якщо вірити пошуку, то темка не піднімалася вже кілька років
Есть несколько вариантов серебристого.Белый Жемчуг-идет как белая.Чисто серебристая-серая по ТП.
Думаю, що в новому ТП мало б бути "колір сірий".
Дано: ВАЗ-21053 1990р. Згідно техпаспорту він білий. А в живу сріблястий металік. Під капотом моторний відсік має зони де залишилася оригінальна біла фарба.
Запитання: чим мені загрожує перевірка документів співробітниками ДАІ, при умові, що машина не моя і в ТП я не вписаний?
Колись читав, що ТП треба міняти протягом 10 днів після перефарбовування машини. Чи можу я це зробити без присутності власника в ДАІ? Які додаткові документи мені потрібно?
Якщо вірити пошуку, то темка не піднімалася вже кілька років
щетаю, шо как честный человек, в течение 10 дней после перефарбування ТП ты обязан на ней жениться.
От собственника нужна будет доверенность. По деньгам замена ТП около 350 грн и доверка гривен 100-200.