Почитав про те як чистять дороги за межами Києва, про відсутність світла по свій області, вчора ще і сюжет по СТБ про з дорогами в Глевасі, ранком поковзав у себе в дворі на Позняках. Через це банальна поїздка на завтра дружини до Василькова в БТІ вже тягне на навколосвітну подорож. Тому, шановна громадо, розвійте мої сумніви, як воно там за межам окружної та Одеської траси? Чи проїзна дорога на Васильків? Чи чистять хоча б центральні вулиці?
По центру проедешь. Но именно к БТИ там вродь от центра еще чрз базар ехать надоть - а там голый лёд, слегка запудреный песочком. скорость 20кмч и тоже вполне проездибельно.
Daugava 20.12.2012 17:58 пишет: ...вчора ще і сюжет по СТБ про з дорогами в Глевасі...
Ну, пока подмерзло, еще так себе. (Хотя, конечно, и так быть не должно) Вот когда валил мокрый снег - было значительно более стремно. А в прошлые зимы я там на Фиесте ездил - была такая же - проезжал. Сейчас легче.
Holloween 20.12.2012 18:51 пишет: А в прошлые зимы я там на Фиесте ездил - была такая же - проезжал. Сейчас легче.
Я до Глевахи ще на Жигулях їздив на початку 90-х. Останні зими взагалі проблем не було, основні дороги чистять. У нас на вулиці кілька людей перебралося на постійне мешкання, тому мені лопатою доводилося махати тільки щоб звільнити місця для паркування. Через це вчорашній сюжет СТБ мене сильно схвилював.
не боись! нормальная там дорога! и не только по главным дорогам я там покатался вчера-позавчера, но и по второстепенным. просто смотри под колёса, попадаются участки льда.