Камради, ткніть будь ласка пальцем, бо я ніяк не знайду
Нещодавно десь була дискусія на форумі, що робити якщо перегоріла ліва фара і стопанули ДАІ. Там ще хтось відстоював позицію, що є якась норма, що можна сказати "їду на сервіс міняти" і ти в дамках Якось так.
Днями сам став жертвою раптово перегорілої лампи і так як їхав лише добре освітленими вулицями, то прогавив момент. І довелось спілкуватись з даїшниками
если не горит только правая фара (по ходу движения авто) в режиме ближнего, то можно ездить и не стрематься гайцев конечно лучше поменять лампочку при первой возможности
В ответ на: 31.4.3. Внешние световые приборы: в) не горит лампа левой фары в режиме ближнего света;
Ganni 21.12.2012 17:17 пишет: Камради, ткніть будь ласка пальцем, бо я ніяк не знайду
Нещодавно десь була дискусія на форумі, що робити якщо перегоріла ліва фара і стопанули ДАІ. Там ще хтось відстоював позицію, що є якась норма, що можна сказати "їду на сервіс міняти" і ти в дамках Якось так.
Днями сам став жертвою раптово перегорілої лампи і так як їхав лише добре освітленими вулицями, то прогавив момент. І довелось спілкуватись з даїшниками
Я отстаивал. Где тема, не помню, но суть здесь:
В ответ на: 31.5. У разі виникнення в дорозі несправностей, зазначених у пункті 31.4 цих Правил, водій повинен вжити заходів для їх усунення, а якщо це зробити неможливо — рухатися якомога коротшим шляхом до місця стоянки або ремонту, дотримуючись запобіжних заходів з виконанням вимог пунктів 9.9 і 9.11 цих Правил.
Про то, что ответить какую-то магическую фразу и ты сразу в дамках можно, в основном, на форуме прочитать. Ибо в реальной жизни на кучу магических фраз реальный говорит а мне пофиг и пишет протокол, если у него настроение соответствующее (я счас не про конкретно фары, а вообще). То, что потом этот протокол суд отменит (или не отменит) это уже дело следующее. Я к чему, магические фразы и свои права нужно, конечно, знать. Но, если захочется составить протокол, он его составит, и в 90% случаев ему за это ничего не будет.