Есть очень хорошее предложение по цене, квартира в мансарде в новострое Скошенность потолков не смущает.Квартира нравится Интересует другое На этаже уже есть подтекания крыши в общем коридоре,в квартире на удивление все сухо застройщик утверждает,что это ликвидирует НО вопрос в чем,если и не ликвидирует,а самому придется исправлять недочеты над своей крышей(если вдруг будет подтекать).Насколько это затратно? п.с. крыша металлическая похоже на профнастил+слой ваты и обезшумки 20 см потом снова профнастил(сори,что примитивными строительными терминами)
Я зараз собі будую мансарду. При тому, шо я кожен день контрлоюю процес (лажі, тобто ), читаю теорію + форуми, консультуюся у спеців - я не впевнений, що моя мансарда не буде текти. Що набудували "зайстройщики" в ТС - навіть страшно собі уявити. Ну але то я про вікна + складний ламаний дах. При рівному дасі без вікон мож не переживати
Можна на ти ~250 чистого даху. То десь виходить коефіціент 2-2.5 відносно площі будинку - кут даху, звіси. додам.
перед переробкою буде демонтаж. Зазвичай пів ціни від аналогічного монтажу, якщо планується хоча б частину матеріалів використати в майбутньому. Потім кожен майстер скаже - шо йому крок не той, товщина-ширина конструкції самого даху... Мембрану під бляху не докласти, якшо вона зараз неякісна. Треба знімати бляху. Від того їй явно не покращає, придеться докуповувати пару метрів. Потім утеплення (знову докуповувати вату). Потім НОВІ профіля. Частину г-картону також ше мож буде використати.
пс2. ше таке: навіть якщо зняти контрольний метр пирога покрівлі для оцінки - далеко не факт, шо через два метри буже те ж саме.
пс2. в мене мансарда - єдиний вихід був збільшити існуючу площу. В майбутньому, якщо будуватиму дім - варіант мансарди навіть не буде розглядатися, попри те, що мені також подобаються похилі стелі.
Я там тока как подрядчик был.Сделано похоже по конструктиву, "нижнего" металла не видел, вроде не течет. Но я представил себе пару лет,когда металл проржавеет в разных точках крепежа и тогда потечет... А еще планировка странная,мягко говоря.
juiT 04.01.2013 16:57 пишет: Так речь же не про твою крышу.
ну так "квартира в мансарде в новостроє" не дає детального опису конструкції. Може бути менша, може складніша. В нас новострої з такими мансардами, шо огого, моїй і не снилося.