зачем? других способов проявить себя в этой жизни не предвидится?
А это уж не тебе решать
пс: за те,що зупинився,щоб подзвонити,респектую!.
Хм,есть современные технологии-магнитола с синезубом,гарнитура..Есили каждый будет стоять и говорить,где будем ехать?
Антоніо,тут деяким тіпочькам в пагонах ти зі своїми фільмами заважаєщ дихати. вони як тебе бачать,так на них зразу астма нападає.не звертай увагу.то стара їхня традиція така-включати дурачька. ти іншого разу дайцям запропонуй підштовхнути машину,типу заглох.вони повинні допомогти тобі як не як вони нам "допомагають у дорозі і захищають (аж рука почала дрижжати) в дорозі від негараздів". пс: за те,що зупинився,щоб подзвонити,респектую!бо деякі барани і баранку крутять і говорять і на дорогу дивляться.а фактичні нічого з того не роблять нормально.тому і аварії стаються.
Нифига не посреди дороги, я возле тротуара стоял
та не чіпай його, він вже п'яний.бач он, уже і лика не вяже
Ты потролить меня решил?Зачем?
триста лєт ти мені здався. я написав і пішов звідси.а ти,якщо хочеш і воно тобі потрібно,сиди і пережовуй тєму про Антоніо-месника
А если мне записать что-то надо? Я в движении и так по громкой связи говорю, просто здесь важный звонок был, нужно было адрес записать на листок
триста лєт ти мені здався. я написав і пішов звідси.а ти,якщо хочеш і воно тобі потрібно,сиди і пережовуй тєму про Антоніо-месника
Извини,думал,что ты адекватный..Может так звезды встали
очередной высер Антошки
Кому надо ссылку дам в личке
зачем? других способов проявить себя в этой жизни не предвидится?