Порадьте 22 дюйма тв. Прайс до 2000грн. Для батьків - вайфай, 3д, юсб - не потрібні. Коротше, щоб дивитись супутникове тб без напрягу на очі...
тюнер супутниковий йде окремо? якщо так, то щось накшталт LG M2382D Якщо жорстко до 2 кгрн, то є ще молодші моделі, як то M2232D/52D/55D.
В цей ціновий діапазон ще потрапляють BBK і Dex , алше я б не ризикував і брав би LG, що і планую зробити днями.
буду продавать 23 самсунь
Можно присоединюсь? Думаю поменять телик на кухне! Только я хочу более навороченный, чем ТС)
Порадьте 22 дюйма тв. Прайс до 2000грн. Для батьків - вайфай, 3д, юсб - не потрібні. Коротше, щоб дивитись супутникове тб без напрягу на очі...
Самый бюджетный вариант - Супра в Эпицентре за 1499 грн. Там написано и фулХД и входы/выходы всякие есть и даже медиаплеер встроенный (диски, типа, читает).
Самый бюджетный вариант - Супра в Эпицентре за 1499 грн. Там написано и фулХД и входы/выходы всякие есть и даже медиаплеер встроенный (диски, типа, читает).
Посмотрите сначала углы на таких телевизорах. В описании все красиво, а по факту - чуть станешь не по центру и ничего не видно.
тюнер супутниковий йде окремо? якщо так, то щось накшталт LG M2382D Якщо жорстко до 2 кгрн, то є ще молодші моделі, як то M2232D/52D/55D.
В цей ціновий діапазон ще потрапляють BBK і Dex , алше я б не ризикував і брав би LG, що і планую зробити днями.
А LG M2232D це монітор чи тв - не розумію?
телемонітор) такий собі гібрид сама ЛиЖа їх називає персональними ТіВі, але раніше у всіх магазинах воно продавалося як монітор з вбудованим тюнером.
телемонітор) такий собі гібрид сама ЛиЖа їх називає персональними ТіВі, але раніше у всіх магазинах воно продавалося як монітор з вбудованим тюнером.
А є якісь підводні камені у плані різниці зображення монітор vs тв?
нажаль можливості побачити наживо M2382D в мене не було, але, гадаю, нічого поганого там не має бути: екран фуллхд, як в сучаних тіві, dvb-c/t-тюнер, сайт LG навіть пише, що IPS матриця , хоча я і зустрічав відгуки, що є партії на VA в продажу. Тож, гадаю, варто хоча б зайти кудись, де він представлений в офлайні, а потім замовляти в інеті) В мене зараз трошки змінились плани і я замість цієї модельки замовив саме телевізор, на 32", а то б поділився своїми враженнями.
Как у них с углом обзора, если на кухню вешать. И тюнера нет встроенного я так понимаю, хотя пишут телек.
Я на кухню и брал, угол обзора нормальный вполне.Правда звук такой как у монитора, но не критично.За тюнер не скажу т.к.брал для других целей.
M2382D в мене не було, але, гадаю, нічого поганого там не має бути:
Юзаю на кухне как монитор для компа и телек под спутник. Картинка супер, углы супер. Первый в "розетке" попался брак - на корпусе сверху не хватало пары клипс - типа как на заводе корпус не защелкнулся, вроде даже тут отписывался. Поменял - новым доволен. Так что при покупке рассматривать СРАЗУ на предмет деффектов дабы потом не морочиться с отправкой на сервис для постановления "заводской брак" и замены.
Всім дякую. Замовив собі LG 2232 - тв\монітор за 1700грн. Для порівняння - у райцентрі такий продають за 2450грн.
тюнер супутниковий йде окремо? якщо так, то щось накшталт LG M2382D
На новый год купил такой на кухню.. Более чем доволен, выбор спонтанный, но качеством картинки в цифре доволен.